Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Sudbine: Kao studentica morala dati kći na posvajanje, kasnije ju sama posvojila

Iako su pristali na poluzatvoreno posvojenje u okviru kojega roditelj može kontaktirati s djetetom, posvojitelji su se kasnije predomislili i odrekli se djeteta, a biološka majka i otac posvojili svoju kćer

VIDEO

Mlada Adrian Collins bila je još studentica koja je odlučila da se ne može brinuti o djetetu kad je saznala da je trudna. Iako je sanjala o tome da će jednog dana postati majka, donijela je mučnu odluku: Dat će kći na posvajanje u tzv. poluzatvorenom planu, koji podrazumijeva da ima pravo kontaktirati dijete i povezati se s njim kasnije u životu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Posvojila odraslog muškarca da bi mu spasila život

Pokretanje videa...

02:02

- Nakon mjeseci mučenja, donijela sam odluku. Jedina utjeha bila mi je obećanje ljudi koji su je posvojili da će čuvati moju kći i okružiti je bezuvjetnom ljubavlju - priča Adrian. Mlada mama kasnije se udala za svog dugogodišnjeg dečka, oca  djevojčice, i zajedno su dobili trojicu sinova te usvojili još jednog dječaka od obiteljskih prijatelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, Adrian nikad nije prestala misliti na kćer. 

- Dok sam se uživala u majčinstvu, misli su mi lutale prema kćeri. Često bih izvlačila kutiju sa njenim fotografijama i pismima koja su mi slali posvojitelji. Kad je imala šest, pozvali su nas da provedemo s njima jedan dan na proslavi rođendana u Zoološkom vrtu i srce mi je puklo. Prije nego sam ju pozdravila, povukla sam jedan pramen njene kose iza uha i rekla: 'Volim te', a ona se sramežljivo nasmiješila i prošaptala: 'I ja tebe'. 

Adrian i njezina kći nastavili su se viđati tijekom godina, ali njihova  veza uznemirila je posvojitelje. Oni više nisu podržavali njen odnos s vlastitom obitelji. 

- Bilo joj je naloženo da bira između svoje rođene obitelji i svoje posvojiteljske obitelji. Optužili su me da sam odlučila ukrasti njihovu kćer, preispitivali su moje motive i moj karakter. Bila sam šokirana, jer mi nije bilo jasno čime sam to zaslužila. Nekoliko dana kasnije ukinuli su svu financijsku potporu našoj kćeri i rekli da žale zbog usvojenja. Okrenuli su leđa mojoj kćeri i odrekli je se. Osjetila sam se izdanom - priča Adrian.

Dodaje kako je bilo bolno gledati kako njena kćer teško podnosi taj gubitak. 

- Bilo je gotovo jednako nepodnošljivo kao i onog dana kad sam ju morala predati tim ljudima -  dodaje. Tako su ona i njen suprug odlučili ponovo usvojiti svoju kćer. Predložili su to njihovoj kćeri i u međuvremenu gradili odnos s njom.  

Iako je usvajanje odraslih osoba donekle uobičajen postupak, vrlo je rijetko između bioloških roditelja i djece.

- Nakon mjeseci razmišljanja, naša je kćer pristala da je posvojimo u našu obitelj. Danas, dok sjedim preko puta nje,  još uvijek prepoznajem tragove povrijeđenosti. Voljela bih da joj mogu izliječiti najdublje rane i izbrisati godine razdvojenosti - priča Adrian o tome kako ide povezivanje njene kćeri s obitelji. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara