Obavijesti

Lifestyle

Komentari 106

Katastrofa: Horoskopski parovi koji se zapravo ne mogu voljeti

Katastrofa: Horoskopski parovi koji se zapravo ne mogu voljeti

Škorpion i Ribe su ubojita kombinacija, budući da su oba znaka jako emotivna, a istovremeno jako sumnjičavi jedan prema drugom. Njihove potpuno suprotne osobnosti mogu lako postati kamen spoticanja

VIDEO

Djevica i Blizanci

Realisti i sanjari teško mogu naći dodirne točke, isto kao i veza Djevice i Blizanaca, koja zbog toga ne može opstati.

Kada dođe do krize i treba se boriti za vezu ili odustati, Djevica će mirno ostaviti vezu iza sebe, ostavljajući Blizanca slomljenog srca. Do toga dolazi zbog navike Blizanaca da žive u snovima, a Djevica preuzima sav teret veze na svoja leđa i svega što ide s njom.

Vaga i Bik

Oni su čvrsto povezani i čini se kao da telepatski komuniciraju. To je u početku zanimljivo, ali s vremenom ta njihova čvrsta veza postaje zagušujuća i oboje se osjećaju kao da više nisu individue, već se definiraju samo kroz svoju vezu. Zbog toga veza često puca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:19

Vezi konačno presude Bikova tvrdoglavost i Vagina potreba da povremeno bude u pravu. Budući da se jako dobro razumiju i poznaju, s vremenom očekivanja jednog od drugog postaju prevelika, a rijetko kad se ta očekivanja ostvare. 

Lav i Rak

Dok se Rakovi raduju dubokoj, duhovnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, nesigurnost Lava donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile i zato veza ovog para nikad dobro ne završava.

Lavovi su skloni ekstremnim promjenama u ljubavi, od toga da su jedan tren kraljevi cijelog svijeta, samopouzdani i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, do toga da su sarkastični i cinični te kritiziraju svaku sitnicu koju njihov partner radi.

Osjetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju k srcu i uključuju svoj obrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zamjeranja i ljutnje, što na kraju u potpunosti zatruje njihovu vezu.

Jarac i Vodenjak 

Oba znaka su jako tvrdoglava i uporna, a iako se zbog toga privlače, to je i razlog zašto veza ovog para najčešće puca.

Dok Jarci funkcioniraju po osjećaju, Vodenjaci su praktični. I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodenjaci šefovi u vezi, ostavljajući Jarce da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i burnim raskidom.

Strijelac i Rak

Nikako nisu jedno za drugo. Rakovi vjeruju u poslovicu 'strpljen - spašen', a Strijelci su jako aktivni i spremni na nove avanture i izazove u životu. Rakova mirnoća potiče u Strijelcu nemir, a s vremenom i zamjeranje koje se lako može pretvoriti u svađe i bijes.

Strijelac obožava promjene i stalno pokušava nešto novo u životu i vezi, dok promjene koje se događaju oko Raka uglavnom ostaju nezamijećene jer on ima svoj pogled na život koji ga vodi u svemu što radi. 

Najveću vrijednost u ljubavi Strijelci povezuju uz apsolutnu seksualnu vezu s partnerom, dok su Raku primarne emocije. Ta razlika će na kraju presuditi njihovoj vezi.

Kakav ste tip čovjeka - slažete li ujutro krevet ili to ne radite?
Kakav ste tip čovjeka - slažete li ujutro krevet ili to ne radite?

Škorpion i Ribe

Ovo je ubojita kombinacija, budući da su oba znaka jako emotivna, a istovremeno jako sumnjičavi jedan prema drugom. Škorpioni su jako nemarni u izražavanju svoje ljubavi prema Ribama, koje kroz život idu vođene osjećajima.

Suprotne osobnosti, koje su u početku bile iskra strasti, lako postaju ono što će vezu uništiti. Ribe trebaju slobodu koju će Škorpionova sumnjičavost ugušiti. 

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'