Lifestyle

Komentari 1

Kate Middleton ima posebne trikove za nošenje štikli bez boli

Kate Middleton ima posebne trikove za nošenje štikli bez boli

Prozirne čarape sadrže trake s gelom na tabanima koje pomažu najlonkama da se uhvate za potplat cipela, na kojima vojvotkinja nosi trake s gelom koje pomažu najlonkama da se prilijepe na cipele

Rijetko viđamo vojvotkinju od Cambridgea kako izlazi odjevena u nešto drugo osim u elegantni par visokih potpetica za koje su sve žene svjesne da nakon nekog vremena postaju neudobne za nositi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Proslavili godišnjicu braka

No, ispostavilo se da Kate u rukavu ima nekoliko trikova koji joj pomažu da s lakoćom prolazi kraljevske obveze - a to znači da na kraju dugog dana nema bolnih nogu.

Prema stručnjaku za kraljevski bonton Myki Meier, Kate je poznata po tome da koristi pregršt 'stilističkih trikova' kako bi joj nošenje cipela na petu bilo ugodno, a pritom ostala 'prikladno odjevena u svako doba'.

U razgovoru za Insider, Myka, osnivačica Beaumont Etiquettea, otkrila je da vojvotkinja odabire vrlo specifične najlonke - one od John Lewisa po cijeni od 6 funti (53 kune).

Prozirne čarape sadrže trake s gelom koje pomažu da se najlonke prilijepe uz cipele. To znači da Kate može lako i sigurno hodati, a da joj noge ne iskliznu iz cipela.

Kraljevska stručnjakinja Victoria Arbiter također je rekla da 'nikad ne vidite članicu kraljevske obitelji bez najlonki u boji kože'.

- Rekla bih da je to stvarno jedino čvrsto i postojano pravilo u smislu onoga što kraljica zahtijeva - dodala je.

Štoviše, prema članku Vanity Faira iz 2015. godine Kate koristi i uloške Alice Bow koji pomažu u pružanju dodatne udobnosti u hodu.

Web stranica marke opisuje svoje kožne uloške 'dizajnirane kao jastučić ispod stopala koji je dovoljno tanak da se neprimjetno može uklopiti u bilo koje cipele'.

- Kate je naručila nekoliko paketa jastučića, kaže da su sjajni - rekao je izvor za britanski Sun.

- Ulošci su ručno izrađeni u Velikoj Britaniji od fine talijanske kože i obećavaju 'dugotrajnu udobnost i samopouzdanje' - objasnio je izvor.

 

Najčitaniji članci