Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Kćeri za rođendan napunio sobu lopticama: Na kraju nisam znao tko je veće dijete, ona ili ja

Kćeri za rođendan napunio sobu lopticama: Na kraju nisam znao tko je veće dijete,  ona ili ja

Njegova kćerkica za peti rođendan je željela samo zabavnu proslavu s prijateljima u svojoj omiljenoj igraonici u kojoj ne može biti zbog pandemije. No tata joj je pripremio još bolje iznenađenje

VIDEO

Djevojčica Sienna Smith bila je tužna jer svoj peti rođendan nije mogla provesti s prijateljima u svojoj omiljenoj igraonici. No njezin otac Phil (41) je potajno unajmio 26.000 plastičnih kuglica i pretvorio obiteljsku kuću u Manchesteru u divovsko igralište.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Mali Tin 01:25

Ovaj samohrani otac je čak zamotao i sakrio ostale Siennine poklone za rođendan među loptice kako ih ne bi odmah pronašla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Trenutno ne možemo puno učiniti, a ja sam samo želio napraviti nešto zabavno za svoju djevojčicu. Loptice su ispale puno bolje nego što sam mislio da će biti. Otkrio sam Sienni iznenađenje i pozvao je u sobu, a ona se smijala. Bilo je lijepo vidjeti je tako sretnu. Na kraju smo proveli cijeli dan igrajući se u bazenu s kuglicama da više nisam znao tko je veće dijete, ja ili ona - rekao je tata Phil. 

Philu je prvo na pamet pala ideja da svoju sobu pretvori u plažu kako bi se Sienna pretvarala da je na odmoru, ali odlučio se ipak za kuglice jer smatra da bi pijesak bio malo veći problem. 

Hrpu lopti naručio je od Ball Manije iz Manchestera, a one su stigle u pet ogromnih vreća.

- Kad je dostavljač stigao, već je istovario dvije vreće iz kombija i rekao sam mu 'vau, to je puno',  a onda kada mi je rekao da ima još tri vreće, bio sam šokiran. Na kraju sam upotrijebio samo tri vreće, jer druge dvije nisam imao gdje smjestiti u sobu - rekao je Phil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phil Smith (@phil5mith) on

Sienna se cijeli dan igrala i pronalazila svoje poklone u lopticama, a Phil smatra da bi svi trebali isprobati neku neobičnu ideju kako bi se razveselili tijekom karantene i pandemije.

- Preporučio bih ovu ideju svima koji su zaglavljeni kod kuće i dosadno im je - savjetuje Phil, prenosi The Sun.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...