Žlicom nanesite smjesu na limove obložene papirom za pečenje, svakih 2,5 cm. Pecite na 180°C oko 15 minuta, dok keksi malo ne požute. Ostavite da se ohlade, a zatim uživajte
Lifestyle
Komentari 2
Žlicom nanesite smjesu na limove obložene papirom za pečenje, svakih 2,5 cm. Pecite na 180°C oko 15 minuta, dok keksi malo ne požute. Ostavite da se ohlade, a zatim uživajte
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
01:32
Prosijte brašno, sodu bikarbonu i sol. U drugoj posudi pjenasto umutite maslac i obje vrste šećera. Lagano miješajući, dodajte jaja i vaniliju. Umiješajte još lagano zgnječenu bananu, suhe sastojke, čokoladu, zobene pahuljice i čips od banane. Žlicom nanesite smjesu na limove obložene papirom za pečenje, svakih 2,5 cm. Pecite na 180°C oko 15 minuta, dok keksi malo ne požute. Ostavite ih 5 minuta na limu, prenesite na rešetku i ostavite da se skroz ohlade.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+