Lifestyle

Komentari 1

Kockica po kockica i eto vam funkcionalnog stola od legića

Kockica po kockica i eto vam funkcionalnog stola od legića

Umjetnik iz Los Angelesa oduvijek je volio LEGO kockice i igrao se njima, no poželio je od njih napraviti nešto više od igračke. Odlučio je napraviti funkcionalan komad namještaja

Od plastičnih kockica umjetnik Yusong Zhang napravio je funkcionalan minimalistički stolić za dnevni boravak.

Umjetnik iz Los Angelesa oduvijek je volio LEGO kockice i igrao se njima, no poželio je od njih napraviti nešto više od igračke. Odlučio je napraviti funkcionalan komad namještaja bez da žrtvuje estetiku i kreativnost koja se iza njih krije.

U dvije godine osmislio je dizajn, a sljedeća tri tjedna gradio je svoju ideju sastavljenu od 10.480 LEGO kockica. U procesu nije koristio nikakve čavle ili ljepilo. Gotov stolić visok je 61 centimetar i dugačak 1,22 metra.

Vanjski dio stolića bijele je boje i ravnih, minimalističkih linija te se zbog svoje jednostavnosti s lakoćom može uklopiti u interijer bilo kakvog stilskog uređenja.

No njegov bok krije zabavnu stranu. Sredina stolića je prazna, a unutrašnjost ispunjena zaigranim duginim bojama, od koje je prva crvena, pa žuta i potom zelena. Dizajner tvrdi kako je njegov stolić stabilan i čvrst pa bez brige možete na njega staviti kavu ili odmoriti noge.

Najčitaniji članci