Obavijesti

Lifestyle

Komentari 48

Koji si član kraljevske obitelji prema horoskopskom znaku?

Koji si član kraljevske obitelji prema horoskopskom znaku?
1

Jeste li princ, kraljica ili princeza? A možda ste i grofica ili vojvoda... Provjerite koji horoskopski znak dijelite s članovima kraljevske obitelje te imate li ikakve sličnosti

VIDEO

Ovan

Princeza Eugenie je Ovan i šesta unuka kraljice te kćer princa Andrewa i Sarah, vojvotkinje od Yorka. Podržava brojne dobrotvorne organizacije i trenutačno radi kao redoviti suradnik u galeriji umjetnosti u Londonu. Rođena je 23. ožujka 1990.

REUTERS/PIXSELL

Bik

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kraljica Elizabeta II je Bik i glava kraljevske obitelji. Sada je na prijestolju nevjerojatne 64 godine! Kraljica Elizabeta II voli pse korgije i konje, izrazito je popularna, a njezina popularnost među britanskim narodom dosegla je 90% u vrijeme njenog Dijamantnog jubileja 2012. godine. Rođena je 21. travnja 1926.

AFP/Pixsell

Blizanci

Princ Filip poznat je po svojoj šarmantnoj osobnosti. U dobi od 96 godina, on je najstariji muški član kraljevske obitelji. Rođen je 10. lipnja 1921. u Grčkoj i preselio se u London u tinejdžerskim godinama, a zatim je služio u mornarici. Godine 1947. oženio se kraljicom Elizabetom II, a par je dobio četvero djece - princa Charlesa, princezu Annu, princa Andrewa i princa Edwarda.

Royal visit to Poundbury

Rak

Princ William ili vojvoda od Cambridgea, najstariji je sin princa Charlesa i pokojne princeze Diane. Rođen je 21. lipnja 1982. Drugi je u liniji nasljeđivanja britanskog kraljevskog prijestolja nakon svog oca. Služi kao pilot spasilačke službe u kraljevskom ratnom zrakoplovstvu. Ujedno je i zapovjedni Kraljevske mornarice za Škotsku i zapovjednik za podmornice.  Slijedio je humanitarni put svojih roditelja, posebno na polju osvješćivanja i zaštite od HIV-a i AIDS-a te na području zaštite okoliša. Pokazao je i posebnu želju da omogne potrebitima u Africi. 

Lav

Meghan Markle prekrasna je američka glumica koja će ući će u povijest kao prva osoba dvojne rase koja će postati dio britanske kraljevske obitelji. Meghan je strastvena feministica i humanitarka što je čini savršenim parom princu Harryju koji je također značajno angažiran na humanitarnom polju. Prema njegovom mišljenju, nju bi svakako voljela i njegova pokojna majka princeza Diana. Rođena je 4. kolovoza 1981.

Djevica

Djevica princ Harry mlađi je brat Williama. Dugo je vremena javnosti bio poznat po svojoj zabavnoj prirodi. No on ima i ozbiljnu i humanitarnu stranu. Služio je u Afganistanu s vojskom i dugo je bio posvećen vojnoj karijeri. Voli igrati polo i ragbi.  Otvorio je humanitarnu udrugu u Africi Sentebale za potrebitu djecu koja su HIV pozitivna. No princ Harry je aktivan i na drugim humanitarnim područjima. Ovih dana puni portale i naslovnice novina zbog zaruka s Meghan Markle. Rođen je 15. rujna 1984.

Prince Harry engagement

Vaga

Princ Edward, vojvoda od Kenta, unuk je kralja Georgea V. i kraljice Mary. Vojvoda je od Kenta već 75 godina. Rođen je 9. listopada 1935. Više od 50 godina radio je za kraljicu i predstavljao je u zemljama Commonwealtha kada ona nije mogla ići. Gotovo 30 godina bio je predsjednik Engleskog nogometnog udruženja. Ima troje djece. 

Wimbledon 2017 - Day Twelve - The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Škorpion

Škorpion Charles, princ od Walesa najstariji je sin kraljice i princa Filipa. Princ Charles se vjenčao za Camillu Parker-Bowles, sada poznatu kao vojvotkinju od Cornwalla. Parovi dijele mnoge hobije. Vole svirati glazbu i skupljati umjetnine. Princ Charles je također strastveni polo igrač.

Strijelac

Nijedan član britanske kraljevske obitelji nije Strijelac, premda je princeza Anne poznata kao kraljevska princeza jer je jedina kraljičina kćer. Vjenčana je 14. studenog, u mjesecu Strijelca. Svoj privatni život čuva podalje od javnosti. Vrlo je strastvena jahačica i Nijedan član britanske kraljevske obitelji nije Strijelac, premda je princeza Anne također poznata kao Princess Royal, kraljica je jedina kći oženjena 14. studenog; mjesec Sagittarius. Princeza Anne je poznato vrlo privatno, ali znamo da je vrlo strastvena oko jahanja i čak je proglašena sportskom osobnošću godine 1970-ih za sudjelovanje na Olimpijskim igrama.

Pixsell

Jarac

Nekada poznata kao Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea obožavana je u britanskoj javnosti gdje je percipiraju kao modnu ikonu i trendsettericu. Vojvotkinja je Williama upoznala na sveučilištu 2003. godine. Njihov odnos bio je podložan velikoj medijskoj pažnji. Jedno vrijeme su bili nakratko u prekidu no nakon pomirenja su ubrzo uslijedile i zaruke. Vjenčali su se 29. travnja 2011. nakon čega su dobili dvoje djece, Georgea i Charlotte. Vojvotkinja Catherine trenutno je trudna s trećim djetetom. 

Prince George fourth birthday

Vodenjak

Sophie, grofica od Wessexa je Vodenjak, rođena 20. siječnja 1965.. Udana je za princa Edwarda, najmlađeg kraljičinog sina. Par se vjenčao 1999. Sophie je do tada radila u PR-u no nakon vjenčanja je napustila svoj posao i pridružila se suprugu u poslovnim avanturama i drugim angažmanima. Par ima dvije male djece Louise i Jamesa.

Royal visit to Coral Reef Waterworld

Ribe

Princ Edward, grof od Wessexa je horoskopska Riba, rođen 10. ožujka 1964. Najmlađe je kraljičino dijete i njezin treći sin. Imao je produkcijsku kuću koja se bavila snimanjem dokumentaraca i drama, no često je bio izložen negativnim opaskama britanskih medija zbog korištenja svoje titule i veza. Njegov produkcijski angažman nešto je bolje dočekan u SAD-u, no on je ugasio sve svoje firme nakon velikih financijskih gubitaka. Posvetio se javnim dužnostima. 

Pixsell
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje