Koliko pravih ljubavi imaju u životu: Djevice dvije, Lavovima je svaka ona prava, Ribe jednu | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Koliko pravih ljubavi imaju u životu: Djevice dvije, Lavovima je svaka ona prava, Ribe jednu

Koliko pravih ljubavi imaju u životu: Djevice dvije, Lavovima je svaka ona prava, Ribe jednu

Koliko ćete doživjeti pravih ljubavi u životu ovisi o vašem karakteru, a tu utjecaj ima i horoskop. Neki znakovi se teško otvaraju i vole samo jednom u životu, a nekima je naći novu ljubav kao reći dobar dan

VIDEO

Ovan

Ovnovi će voljeti tri puta u životu, iako su jako skeptični kad je u pitanju ljubav. Kad završe vezu, oni se više ne osvrću iza sebe, već kreću dalje u potrazi za novom ljubavi.

POGLEDAJTE VIDEO: Ne vjeruju im da se vole

Pokretanje videa...

Ljubav bodybuildera i punije žene 01:07

Bik

Bik je jedan od onih znakova koji vole samo jednom. Kad nađu pravu ljubav spremni su skrasiti se za cijeli život.

Blizanci

Blizanci imaju tri ljubavi u životu. Imaju tendenciju cijeli život tražiti onu pravu ljubav, bez obzira na trenutni ljubavni status. Za svaku ljubav oni su uvjereni da je to ta prava. 

Počela je vladavina Jarca - evo što to znači za znakove Zodijaka i zašto treba pripaziti na ljubav
Počela je vladavina Jarca -  evo što to znači za znakove Zodijaka i zašto treba pripaziti na ljubav

Rak

Rakovi pronalaze dvije velike ljubavi tijekom života. Ako se dogodi da se prvi put u ljubavi razočaraju spremni su provesti dugo vremena tražeći pravog partnera, a kad ga nađu uložiti će sve što imaju u novi odnos kako bi ljubav procvjetala.

Lav

Lavovima je svaka ljubav prava ljubav. Jako su posvećeni svojim partnerima, otvoreni i direktni - pravi osvajači. Uvijek su emotivno prisutni pa čak i kad postoji opasnost da budu povrijeđeni.

Djevica

Djevice mogu voljeti samo dva puta u životu. Sumnjičave i skeptične po prirodi, teško dozvoljavaju da im se netko približi, još teže da ih partner emotivno okupira i osvoji njihov svijet.

Vaga

Uz Lava, Vaga je znak koji stvarno voli svaki put kad. I kad joj je najgore, ima slomljeno srce i razočarana je u prošlu ljubav, ako se stvori prilika za novu, ona je spremna započeti novi odnos punim srcem.

Škorpion

Škorpion voli samo jednom u životu. Predstavnici ovog znaka mogu imati mnogo veza i avantura, ali cijelim srcem će voljeti samo jednom u životu. Ljubav je za njih duboko emotivna i ovi vrlo tajanstveni predstavnici Zodijaka teško grade nove odnose.

Najveće snage i slabosti svakog znaka Zodijaka: Vodeni znakovi su emotivni, a vatreni odvažni
Najveće snage i slabosti svakog znaka Zodijaka: Vodeni znakovi su emotivni, a vatreni odvažni

Strijelac

On ima četiri ljubavi u svom životu. Strijelci su iskusni u području ljubavi i mogu voljeti četiri puta u životu. Ali kako bi tu ljubav zadržali morat će naučiti napraviti kompromis s partnerom. 

Jarac

Pripadnici ovog znaka mogu voljeti dva puta u životu, ali zbog zatvorenosti im je jako teško izraziti svoje osjećaje pa je njihov početak u ljubavi jako trnovit. Zbog svojih jakih i teških karaktera, Jarci su često oni koji će završavati vezu. 

Ilustracije ljubavi

Vodenjak

Vodenjaci tri puta u životu stvarno vole, a često u pitanju znaju biti ljubavnici ili ljubavnice, a ne partneri ti kojima poklone svoje srce. Imaju tendenciju tražiti idealnog partnera, koji bi im bio najbolji prijatelj i ljubavnik, piše Atma.

Ribe

Ribe mogu istinski voljeti samo jednu osobu tijekom svog života. Kada upoznaju srodnu dušu, bacaju sidro i spremni su ostati usidreni do kraja života.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'
VIDEO: NEUGODA ZVANA IMPETIGO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'

Riječ je o infekciji bakterijama Staphylococcus. Zovu ih 'slatke kraste' ili impetigo. Ova infekcija češća je kod male djece ili one oslabjelog imuniteta, no može se javiti i kod odraslih
Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'
STRUČNJAK: SVE JE VIŠE SLUČAJEVA

Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'

Čitateljica iz Zadra tvrdi kako su je u jednom zagrebačkom hotelu potpuno izgrizle stjenice. Iz hotela tvrde da su zvali firmu za dezinsekciju i deratizaciju te da nije uočena infestacija stjenicama