Lifestyle

Komentari 167

Koliko traje vođenje ljubavi kod drugih? Manje nego što mislite

Koliko traje vođenje ljubavi kod drugih? Manje nego što mislite

Parovi u prosjeku vode ljubav dva puta na tjedan. Postoje velike varijacije između parova, neki vode ljubav i do sat vremena, no znatno je više onih čije su strastvene seanse kratke, kaže dr. Fisch

Neke studije su pokazale kako seks u prosjeku traje oko sedam minuta, ugledni stručnjak dr. Harry Fisch specijaliziran za liječenje muških seksualnih problema tvrdi kako je čak i to pretjerivanje. U istraživanju za svoju novu knjigu 'Gola istina - Ultimativno seksualno obrazovanje za odrasle' otkrio je kako čak 43 posto parova u prosjeku ne vode ljubav dulje od dvije minute.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kao glavne 'krivce' za to navodi muškarce, premda se preuranjenom ejakulacijom smatra stanje u kojem se seksualno uzbuđenje ne može kontrolirati dulje od minute. Više od 90 posto žena ne može doživjeti orgazam u roku od dvije minute, pa je u takvom seksu njihovo zadovoljstvo definitivno zakinuto.

- Postoje velike varijacije između parova, pa tako neki zaista vode ljubav i do sat vremena, no znatno je više onih čije su strastvene seanse kratke - rekao je Fisch.

Dodaje kako bi muškarci koji ne mogu odgoditi orgazam dvije minute od početka seksa, ali ga niti doživjeti nakon 40 minuta vođenja ljubavi, svakako trebali posjetiti liječnika jer se takvi problemi mogu ublažiti. Parovi u prosjeku vode ljubav dva puta na tjedan, a posljedica kratkog trajanja seksa zasigurno je i manjak želje za njime.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci