Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Kombinacije frizera: Gel i ulje daju sjaj, lak i vosak učvršćuju

Kombinacije frizera: Gel i ulje daju sjaj, lak i vosak učvršćuju
1

Frizura je postojana: Novčić regeneratora i novčić voska krote kovrče, a smjesa gela i ulja ravna i daje sjaj. Proizvodi trebaju biti usklađeni da bi bili idealni

VIDEO

Imate li dužu i gustu kosu, nježni uvojci lako se pretvore u raščupanu grivu, kao da vas je stresla struja. Frizer slavnih Mitch Stone preporučuje kombinaciju regeneratora koji se ne ispire i voska za stiliziranje. Pomiješajte oba proizvoda u količini novčića od pet lipa na dlanu, utrljajte u kosu i raščešljajte širokim češljem. Za još bolji učinak nanesite regenerator pa izvucite vrhove voskom. Kad vaš frizer miješa dva, tri proizvoda, ustvari priprema “koktel” koji će dati ono što je vašoj kosi potrebno. 

- Na primjer, za glatku i sjajnu kosu pomiješajte gel koji štiti kosu od toplog zraka s malo arganova ulja - kaže stilist Angelo David. Ta kombinacija kosu čini glatkom i ravnom te daje sjaj. 

Na dlan stavite gela otprilike pet lipa gela i toliko ulja pa utrljajte u vlažnu kosu. 

Također, nemojte rabiti samo sprej za volumen jer otežava kosu pa će visjeti bez “života” i bez oblika. 

- No ako prvo poprskate kosu regeneratorom za lakše raščešljavanje, pa onda dodate sprej za volumen, ali samo na korijen kose, postići ćete puno bolji učinak - kaže Stone. 

Lak i vosak na mokroj kosi za čvršću frizuru

Za frizuru koja traje i kosu koja se ne lijepi kombinirajte lak za volumen i vosak za stiliziranje, kaže Mika Fowler, frizerka u salonu na Beverly Hillsu. Odvajajte pramen po pramen vlažne kose i prskajte lakom pa osušite. Umočite prste u vosak i izvucite vrhove. 

Suho pranje bez masnih repova na glavi

Kosu pri korijenu poprskajte suhim šamponom, pramen po pramen, pa raščešljajte četkom. Poprskajte lakom ispred sebe i prođite kroz oblak. Malo laka poprskajte pri korijenu kose. 

Bez "divljanja" kose čak i ako je suha i kovrčava 

I suha kovrčava kosa može izgledati sjajno zahvaljujući kombinaciji regeneratora koji se ne ispire i anti-frizz seruma za sjaj. Nanesite jedan po jedan proizvod na mokre uvojke ili ih pomiješajte na dlanu pa utrljajte u mokru kosu.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'
'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'
TO NIJE OČEKIVALA

'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'

Buduća mama je u drami nakon što je njezina afera s oženjenim šefom završila trudnoćom. Iako je bila to romansa za jednu noć, stigli su problemi