Lifestyle

Komentari 1

Kombinezon: Nosi se od jutra do mraka u pet stilskih formula

Kombinezon: Nosi se od jutra do mraka u pet stilskih formula

Iako ponekad izgleda kao da je inspiriran odijelima automehaničara i radnika, takozvani "boiler suit" i vraća nam se ovo proljeće kao jedan od praktičnih komada stilske scene

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Samo lude boje: Taylor Swift bira super šarene jakne

Sve u jednom formula je koje se drži slavni kombinezon, a krase ga i udobnost te jednostavnost i lakoća nošenja. Dolazi uglavnom u traper ili nekoj drugoj pamučnoj, jednobojnoj varijanti te ga kombiniramo ne samo s tenisicama, već i štiklama. Pasat će mu i široki remen, jer struk je u fokusu sezone.

Bazično inspiriran sportskim i praktičnim krojevima, kombinezon baš voli tenisice te će se slagati s raznim modelima, od starki do onih glomaznog dizajna.

Klasičan traper dolazi u sto varijanti, no tamniji će djelovati ozbiljnije i urednije, dok je onaj s rupama rezerviran za slobodne trenutke. Fora detalj koji "razbija" monokromatsku plohu - prugasti remen.

Bijela elegancija prava je ljetna poslastica, pa ako se znate ne zaprljati, ovaj komad idealan je kao statement kroj u ovosezonskoj garderobi.

One super-jednostavne modele možete podići štiklama ili čizmicama s animal ili nekim drugim printom.

Razne pastelne, nježne nijanse omiljenom ljetnom modelu daju dozu romantike i nježnosti, dok je stilski okvir u znaku sportivo komada - šilterice i tenisica.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Samo lude boje: Taylor Swift bira super šarene jakne

POGLEDAJTE VIDEO Dean Kotiga: #ZAJEDNO24SATA

Najčitaniji članci