Lifestyle

Komentari 39

Konobari otkrili: Evo kako je najlakše zavesti muškarca u baru - što raditi, što izbjegavati

Konobari otkrili: Evo kako je najlakše zavesti muškarca u baru - što raditi, što izbjegavati

Nije svejedno gdje u baru ćete sjesti, pogotovo ako želite nekoga upoznati. Što god radili, nikako ne sjedajte na kraj šanka - to je doslovno ničija zemlja, kaže Elizabeth Loren

Pozabavila sam se ovom temom u svojim srednjim tridesetim godinama kad sam i dalje bila sama. Shvatila sam da mi treba novi pristup. Ispostavilo se da je jednostavnije nego sam mislila, priča Elizabeth Loren iz SAD-a koja svoja iskustva opisuje na blogu BartenderManStraightUp.

POGLEDAJTE VIDEO Svećenik priznao da se zaljubio:

- Ukratko, odlazim u najbolje barove u New Yorku, Los Angelesu, Miamiju i šire. Tamo se sprijateljim s barmenima kako bih dobila njihove prokušane savjete i otkrila što znaju, vide... Barmeni takve stvari vide bolje od drugih, pa ako ste nekad u nedoumici, pitajte ga za savjet. Ovo su neki od njih koje stalno iznova slušam, a vezani su za to kako upoznati muškarca u baru - dodala je pa nabrojala savjete koje je čula i iskušala:

Lokacija u baru je važna

Nije svejedno gdje u baru ćete sjesti, pogotovo ako želite nekoga upoznati. Što god radile, nikako ne sjedajte na kraj šanka - to je doslovno ničija zemlja.

Bolja ideja je smjestiti se u gomili, a posebno dobro mjesto je ono koje se nalazi pokraj mjesta za kojim sjedi grupa muškaraca. Naime, velike su šanse da će početi razgovarati sa djevojkom kad vide da im je blizu i sjedi sama.

Pozdravite ljude oko sebe

Predstavite se barmenu i ljudima koji su oko vas u baru. Stjecati nova prijateljstva je pozitivno, a ne negativno, a prijateljstvo je odličan početak za nešto dobro.

Zaboravite na mobitel

Teško ćete nekoga upoznati ako ste stalno okupirane gledanjem u mobitel, stoga, zaboravite da ga imate - stišajte ga kako vas netko ne bi omeo u ključnom trenutku, možda baš u kad započnete razgovor s muškarcem iz snova.

Neće biti smak svijeta ako netko ne može do vas sat, dva. 

Nasmiješite se

Nitko ne želi razgovarati ili izlaziti s nekim tko izgleda tmurno i neraspoloženo, a posebno takvoj osobi nitko neće prići. Uspostavite li, recimo, kontakt očima s muškarcem za šankom, nasmiješite se, čak i ako nije vaš tip.

Nikad se ne zna, njegov prijatelj bi mogao biti tip kojeg tražite.

Odaberite pravu noć

Konobari kažu kako su utorak, srijeda i četvrtak odlični dani (noći) za solo izlazak. Ponedjeljak, također, može biti dobar, ali budući da je to prvi dan u radnom tjednu, lako je moguće da mnogi samci neće doći u bar taj dan.

Utorak, srijeda i četvrtak su zgodni dani jer tada ljudi obično zakazuju poslovne večere, odlazak na piće s prijateljima ili im jednostavno treba opuštanje nakon posla, prenosi Your Tango.

Najčitaniji članci