Obavijesti

Lifestyle

Komentari 83

Kuća vam je u neredu? Dečki, nemojte ni pomišljati na seks

Kuća vam je u neredu? Dečki, nemojte ni pomišljati na seks
1

Šaljivi dijagrami otkrivaju u kojim su okolnostima najveće šanse za vođenje ljubavi. Blistava kuća i čaša vina vaša su "karta" do skladnog seksualnog života

VIDEO

Besane noći, pretrpan raspored i malo slobodnog vremena - roditeljima seksualni život često pada u drugi plan. Jedna je majka doskočila tom problemu i ponudila rješenje, a spontanost u ovom slučaju nije opcija. U videu australska blogerica Emily Wright savjetuje muževe koje je u braku najbolje vrijeme za vođenje ljubavi.

Ručno iscrtanim grafovima šaljivo objašnjava očajnim muževima koji se faktori trebaju uzeti u obzir prije predlaganja seksa ženama, piše Daily Mail.

- Mnogo je prilika za seks s vašim ženama, samo zaboravljate na tzv. "kodeks mama" - ističe Emily.

Prvi graf pokazuje rastu li ili padaju šanse za seks ovisno o vremenu stavljanja djece na spavanje. Vaše su šanse najveće unutar 45 minuta. Ako čekate do sat i pol nakon što su vam djeca zaspala, događa se da će žena reći " zaspat ću čim legnem u krevet". To je opasna zona i najbolje je pustiti ju na miru jer je rizik od odbijanja visok.

Poslije frizure - seks

Sljedeći dijagram zove se "Stanje kuće". Nikad ne inicirajte seks ako je kuća u neredu. S druge strane, ako blista, prilika vam je dobra, osim ako partnerica nije tek završila s poslom jer je tada umorna i šanse opet padaju. Ne manje važna komponenta je i vrijeme otkako je bila kod frizera. Ako je od toga prošlo četiri do šest tjedana, nemate apsolutno nikakve šanse. Unutar tjedan dana velike su šanse za seks jer se žene osjećaju najprivlačnije kada osvježe svoj izgled.

Dvije čaše vina za kemiju

Iz posljednjeg je grafa vidljivo da i alkohol ima svoj učinak na ženski libido. Ponekad svojoj umornoj ženi ponudite čašu do dvije vina kako bi se opustila i onda krenite u akciju. Ali nipošto je nemojte opiti jer nakon boce alkohola najvjerojatnije će se samo srušiti u krevet i zaspati.

Detaljnije upute pogledajte u videu:

VIDEO

Najbolje je ipak spojiti sve navedene elemente. Ako djeca već spavaju između 45 i 90 minuta, ako je kuća čista i ako se družite uz vino, nipošto ne propustite priliku za malo bračne romantike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju