Lifestyle

Komentari 15

Kućni ljubimac o kojem maštate puno otkriva o vašem karakteru

Kućni ljubimac o kojem maštate puno otkriva o vašem karakteru

Ako imate psa to znači da ste emocionalno potrebiti i da volite kada vam netko pruža stopostotnu ljubav. Ako želite ili imate zmiju vi ste neustrašivi, a ako imate mačku onda ste vjerojatno bezbrižni

Evo što kućni ljubimac kojeg odaberete ili kojeg imate u konačnici govori o vašem tipu osobnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

1. Pas - emocionalno potrebiti

Psi vas vole 100 posto vremena, apsolutno uvijek. Svaki dan s vama je najsretniji dan u životu vašeg psa. Pozdravljaju vas na vratima svaki put kad dođete kući, a ponekad se i od uzbuđenja popiške. Nitko vas nikada neće voljeti toliko i bezuvjetno kao vaš pas.

2. Mačka - bezbrižni ste

Za mačku ne treba puno brige. Dok joj dajete jesti njoj je dobro. Ona nije toliko potrebita kao pas. Dok je hrane ona može sve sama. Vama je dobro jer vam radi društvo, a oko nje ne treba neka prevelika briga.

3. Riba - bojite se predanosti

Emie Le Fouest from Paris brings her goldfish named "Luiz Pablo" to Paris aquarium as part of an operation launched to take care of hundreds of goldfish abandoned by French holiday-makers, in Paris

Riba je otprilike izjednačena s biljkom i kada je u pitanju održavanje i količina vrijednosti koju pruža. Potopljeno blago na dnu spremnika koje svakih nekoliko sekundi ispušta mjehuriće zraka zabavnije je od same ribe.

4. Zmija - neustrašivi ste

Ako posjedujete zmiju kao kućnog ljubimca ili ju želite onda ste zasigurno neustrašivi i s vama se ne treba petljati. Vi ste uvijek spremni na nove avanture i izazove jer se ničega ne bojite.

5. Hrčak - zabavni ste

Kotačići po kojima se hrčak stalno vrti su zaista stvarno smiješni i zabavni, a takvi ste i vi. Volite zabavu i volite se smijati, veseli ste.

6. Ptica - čudni ste, ali zanimljivi

Ako volite ptice i papagaje, moramo priznati, možda ste malo čudni, ali ste vrlo zanimljivi, pametni i izdvajate se iz mase. Intrigiraju vas neobične i nesvakidašnje stvari. Uvijek ste više voljeli ono što nije 'mainstream' i klasično.

7. Egzotične životinje - vi ste hladnokrvni

Baby tiger moves house

Ako volite egzotične životinje i htjeli biste imati jednu kao kućnog ljubimca može se reći kako ste vi hladnokrvni. Takvim životinjama baš i nije mjesto u kući i muka ih je pripitomiti. Njima bolje pristaje njihovo prirodno okruženje nego četiri zida, piše Your Tango.

Najčitaniji članci