Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Kuhar Nikola Lesar je otvorio svoj drugi restoran na Tajlandu

Kuhar Nikola Lesar je otvorio svoj drugi restoran na Tajlandu

Naš poznati kuhar, Nikola Lesar, koji živi na Tajlandu i tamo razvija svoj posao, otvorio je još jedan restoran 'Issara'. Tu vijest je podijelio na Facebooku, ali na engleskom jeziku

VIDEO

Kuhar Nikola Lesar otvorio je svoj drugi restoran na otoku Phuketu i obavijestio o tome svoje pratitelje na Facebooku, ali na engleskom jeziku kako bi se približio ljudima širom svijeta. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

POGLEDAJTE VIDEO: Kuhar skinuo težinu jednog odraslog muškarca

Pokretanje videa...

Debeli kuhar 01:35

'Dragi prijatelji, imam dobre vijesti koje moram podijeliti s vama. Prije svega, reći ću da ću, počevši od danas, nastaviti pisati na svom blogu uglavnom na engleskom jeziku, kako bih proširio svoju publiku.

I sada, ono najvažnije - otvorio sam svoj drugi restoran na Phuketu! Nazvao sam ga Issara - Restaurant & Bar, što na tajlandskom jeziku znači sloboda, baš onakav kakav bih volio biti kad kuham. Slobodan za kreiranje i izražavanje, bez ikakvih pravila i granica, ništa što me može suzdržati, samo kreativnost i otvoreni um.

Kao i uvijek, vremena se uvijek mijenjaju, baš kao i godišnja doba u godini. Nakon vrućeg ljeta, dolazi ravnoteža, s hladnijim vremenom, kako bi se zemlja smirila i dobila svjež početak - neko mirnije vrijeme za oporavak. Tijekom jeseni lišće i sjeme opadaju, što daje nadu za budući život.

Kao što vidite, ako slušamo prirodu oko sebe, možemo i učiti. Ne kopirajte, već razumijte, oponašajte i prilagođavajte se… I poput novih klica, rastite i razvijajte se. To i ja pokušavam učiniti. Samo gledajte naprijed.

Ljudi bi mogli pomisliti da sam lud, otvaram novi restoran za vrijeme karantene i pandemije, ali, ako ne sada, kada? Bez hrabrosti nema ni slave! I do sada me taj put uvijek vodio daleko naprijed!

Rado ću vam kuhati, mojoj hrvatskoj obitelji, nakon što me ponovno posjetite na mom malom tropskom otoku Phuketu. Pozdravit ću vas još jednom sretnim srcem i dobrom hranom!

Nadam se da se čuvate i da ste zdravi,
Kuhar Nikola'

Nikola Lesar pobjednik je MasterChef showa u Hrvatskoj 2012. nakon čega se nastavio razvijati. Vrlo brzo se preselio na Tajland i od tada je sve uspješniji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...