Lifestyle

Komentari 34

Kupila vjenčanicu s interneta: Propale mi grudi, svi vide gaće

Kupila vjenčanicu s interneta: Propale mi grudi, svi vide gaće

Zvijezda YouTubea, vloggerica Shannon, odlučila je potražiti vjenčanicu na internetskoj rasprodaji i razočarala se već na prvoj koju je probala, jer je haljina prozirna i ne podržava prsa

Da nije lako pronaći savršenu vjenčanicu uvjerila se i vloggerica Shannon, čije objave na YouTubeu prati 3,2 milijuna pratitelja. Kupila je brdo jeftinih haljina preko tvrtke Wish i odlučila provjeriti kako izgledaju uživo u odnosu na ono što se može vidjeti na internetu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Za snimanje je izabrala plus-size haljinu uskog kroja s V izrezom, s naramenicama koje padaju preko ramena, koja je stajala 166 kuna. Na internetu je stajalo da je cijena spuštena sa 1070 kuna, a osvojila ju je upravo tim naramenicama. No odmah je shvatila da će ju nekako morati pričvrstiti uz tijelo, jer haljina pada i ne podržava prsa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ova haljina dobro izgleda, ali ne podupire prsa i zapravo visi preko njih - rekla je Shannon. A kada je bacila pogled na ostatak haljine, shvatila je i da je prozirna. 

- Kad pogledate izbliza, gornji dio je u redu, ali donji dio je potpuno proziran i možete vidjeti da imam bež donje rublje, a vidi se i pupak, kaže buduća mladenka, koju je najviše iznenadio odbljesak svjetla od - stražnjice. Doslovno se vidi dupe, pa haljinu uopće nije moguće nositi, iako je haljina dobrog kroja i zapravo lijepa - kaže mlada žena. Probala je još neke haljine koje je kupila na sniženju, pa vam možda bude zanimljivo pogledati video, kako biste saznali je li ipak pronašla rješenje za najvažniji dan u životu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci