Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Kupili kuću iz horora i sad se boje: Čudne stvari se događaju

Kupili kuću iz horora i sad se boje: Čudne stvari se događaju

Jedna od najluđih kupovina u 2019. vjerojatno je kupnja kuće po kojoj je snimljen jedan od najpoznatijih horor filmova 'The Conjuring'. Kuću je kupio mladi par iz SAD-a željan avanture

Film 'Conjuring', kod nas preveden 'Prizivanje', snimljen je 2013. godine, a bazira se na istinitoj priči o obitelji Perron, koja je živjela u toj kući sedamdesetih godina prošlog stoljeća i poznatih američkih stručnjaka za paranormalno, bračnog para Lorraine i Eda Warrena.

Lorraine je nakon smrti svojeg supruga Eda sudjelovala u snimanju filma kao savjetnik, isto kao i na svim nastavcima koji su kasnije snimljeni, što je filmu dalo određeni kredibilitet. 

Andrea Perron, najstarija od pet Perronovih kćeri koje su živjele u kući do 1980. godine, još stoji iza tvrdnje da su s njima u kući živjeli zli duhovi, piše Women's Health. U intervjuu za USA Today Lorraine Warren govori o vremenu koje je provela u seoskoj kući u Harrisvilleu - uključujući seansu koju su izveli. 

- Stvari koje su se tamo odvijale bile su tako nevjerojatno zastrašujuće. Dan danas me ulovi strah kad se toga sjetim - izjavila je Lorraine. 

- Mislila sam da ću se onesvijestiti. Moja majka je počela govoriti jezikom koji nije s ovoga svijeta, glasom koji nije bio njezin. Njezina stolica levitirala je i bačena je preko sobe - ispričala je Andrea.

Svaki 10. čovjek ima iskustva bliska smrti: 'Vidio sam tunel'
Svaki 10. čovjek ima iskustva bliska smrti: 'Vidio sam tunel'

Što se tiče para koji je nedavno kupio ukletu kuću, kažu da su i sami imali puno čudnih iskustava.

- Vidjeli smo da se vrata sama otvaraju i zatvaraju, čuli smo da netko hoda po kući, udarce. Teško je ostati sam u kući. Ne osjećam ništa zlo, ali u kući se stalno nešto događa - rekao je Cory Heinzen.

- Cijelo ovo putovanje bilo je zastrašujuće, iz više razloga osim paranormalnih, ali i uzbudljivo - rekla je Jennifer Heinzen.

Par planira otvoriti svoju kuću za turiste i istražitelje paranormalnog kasnije ove godine nakon opsežne obnove. Planiraju sačuvati dom kakav je i bio te priču o 'Prizivanju' koja s njom dolazi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19
'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'
NEOBIČNA ODLUKA

'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'

Svi znamo da novac ne može kupiti sreću, ali mnogima od nas mogao bi znatno olakšati život, osobito ako bi to značilo preseljenje u dom iz snova, otplatu dugova i prestanak brige oko troškova života