Kupili kuću iz horora i sad se boje: Čudne stvari se događaju | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Kupili kuću iz horora i sad se boje: Čudne stvari se događaju

Kupili kuću iz horora i sad se boje: Čudne stvari se događaju

Jedna od najluđih kupovina u 2019. vjerojatno je kupnja kuće po kojoj je snimljen jedan od najpoznatijih horor filmova 'The Conjuring'. Kuću je kupio mladi par iz SAD-a željan avanture

VIDEO

Film 'Conjuring', kod nas preveden 'Prizivanje', snimljen je 2013. godine, a bazira se na istinitoj priči o obitelji Perron, koja je živjela u toj kući sedamdesetih godina prošlog stoljeća i poznatih američkih stručnjaka za paranormalno, bračnog para Lorraine i Eda Warrena.

Lorraine je nakon smrti svojeg supruga Eda sudjelovala u snimanju filma kao savjetnik, isto kao i na svim nastavcima koji su kasnije snimljeni, što je filmu dalo određeni kredibilitet. 

Andrea Perron, najstarija od pet Perronovih kćeri koje su živjele u kući do 1980. godine, još stoji iza tvrdnje da su s njima u kući živjeli zli duhovi, piše Women's Health. U intervjuu za USA Today Lorraine Warren govori o vremenu koje je provela u seoskoj kući u Harrisvilleu - uključujući seansu koju su izveli. 

- Stvari koje su se tamo odvijale bile su tako nevjerojatno zastrašujuće. Dan danas me ulovi strah kad se toga sjetim - izjavila je Lorraine. 

- Mislila sam da ću se onesvijestiti. Moja majka je počela govoriti jezikom koji nije s ovoga svijeta, glasom koji nije bio njezin. Njezina stolica levitirala je i bačena je preko sobe - ispričala je Andrea.

Svaki 10. čovjek ima iskustva bliska smrti: 'Vidio sam tunel'
Svaki 10. čovjek ima iskustva bliska smrti: 'Vidio sam tunel'

Što se tiče para koji je nedavno kupio ukletu kuću, kažu da su i sami imali puno čudnih iskustava.

- Vidjeli smo da se vrata sama otvaraju i zatvaraju, čuli smo da netko hoda po kući, udarce. Teško je ostati sam u kući. Ne osjećam ništa zlo, ali u kući se stalno nešto događa - rekao je Cory Heinzen.

- Cijelo ovo putovanje bilo je zastrašujuće, iz više razloga osim paranormalnih, ali i uzbudljivo - rekla je Jennifer Heinzen.

Par planira otvoriti svoju kuću za turiste i istražitelje paranormalnog kasnije ove godine nakon opsežne obnove. Planiraju sačuvati dom kakav je i bio te priču o 'Prizivanju' koja s njom dolazi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke