Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Kus-kus sa špinatom i gljivama

Kus-kus sa špinatom i gljivama

Za ovu količinu kus-kusa trebat će vam otprilike 500 ml tekućine. Dok se kus-kus kuha, na ulju propirjajte gljive i špinat pa dolijte ostatak temeljca. U gotovi kus-kus dodajte kuhanu smjesu od gljiva

Broj osoba: 2

Priprema: 30 minuta

Sastojci:

350 g kus-kusa, 600 ml povrtnog temeljca, 200 g očišćenih i narezanih gljiva, 30 g svježeg špinata, dvije žličice soli, žlica maslinova ulja, papar, ostali začini po želji

Cous cous on a wooden spoon

Postupak:

Skuhajte kus-kus prema uputama na pakiranju. Za ovu količinu kus-kusa trebat će vam otprilike 500 ml tekućine. Dok se kus-kus kuha, na ulju propirjajte gljive i špinat pa dolijte ostatak temeljca.

Sedam recepata za sedam dana - za odlične obiteljske obroke
Sedam recepata za sedam dana - za odlične obiteljske obroke

U gotovi kus-kus dodajte kuhanu smjesu od gljiva. Ostale namirnice i začine dodajte po želji!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Kristijan Iličić: Na Maliju sam ležao 50 sati pokriven u jednom čamcu, skrivao se od terorista
EKSKLUZIVAN INTERVJU ZA 24SATA

Kristijan Iličić: Na Maliju sam ležao 50 sati pokriven u jednom čamcu, skrivao se od terorista

Poznati travel influencer prvi je Hrvat koji je proputovao svih 197. država svijeta. Šri Lanka mu je bila posljednja na listi, otkriva nam u koju se zemlju ne bi vraćao, koja mu je najdraža, ali i kako je sve krenulo