Lifestyle

Komentari 6

Lakše planiranje obiteljskog jelovnika: S ovim trikom ne trebate se pitati što za večeru

Lakše planiranje obiteljskog jelovnika: S ovim trikom ne trebate se pitati što za večeru

Koliko vam je nekad teško odlučiti što ćete jesti za večeru ili ručak? Ova mama taj je posao olakšala s jednim jednostavnim trikom kojeg su odlučile isprobati mnoge mame

Mama dvoje djece iz Australije podijelila je svoj pametni 'šaljiv trik' na Facebooku uz pomoć kojeg se ne treba pitati što će kuhati za večeru. Ona i njezina kći na papiriće pišu što bi mogli jesti i svoje ideje stavljaju u šalicu. Zatim nasumično odaberu jedan papirić, vide što je na njemu i to naprave za večeru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mama kaže kako im je to olakšalo planiranje večere, a postalo je zabavna aktivnost i za njih obje.

Podijelila je dvije fotografije i objasnila kako to funkcionira.

Na fotografiji vidimo dvije šalice. Jedna označava večeru, a druga prilog. Iz svake šalice izaberu nasumično po jedan papirić i ono što piše na papirićima pripreme.

Iako je moguće i da izvuku kombinaciju koju baš ne bi voljele jesti, mama je rekla kako do sada nisu imale čudne kombinacije. 

Uz fotografiju je napisala: 'Planira li još netko ovako obrok? Također dodajem povrće ili salatu'.

Druge mame su bile impresionirane ovom idejom, a mnogi su rekli kako žele ovo isprobati.

Neki od komentara su bili: 'Sjajna ideja, uvijek pokušavam pronaći nešto za kuhati i mrzim stalno spremati isto', 'kradem ovu ideju i zahvaljujem ti se na njoj'.

Međutim, bilo je i onih koji su bili skeptični u vezi ovakve ideje.

'Sviđa mi se ideja, ali ja sam kompliciran kada je u pitanju jelo. Teško bih spremio nešto što mi nije po ukusu', 'Sve je to zabavno dok vam ne dođe hamburger s rižom', drugi su komentirali, piše The Sun.

Najčitaniji članci