Obavijesti

Lifestyle

Komentari 94

Lava očekuje strastvena ljubav i popravak novčane situacije

Lava očekuje strastvena ljubav i popravak novčane situacije
4

Ove će godine Lavovi biti posebno poduzetni, a sva sila planeta pobrinut će se da im se i financijska situacija popravi. Mogli bi upoznati zrelog i strastvenog partnera

VIDEO

Ovo će biti posebno uspješna godina za vas. Na vašoj će strani biti Saturn koji će vas podržavati u vašim djelovanjima. Zasluge za vaš optimizam, vedar pristup životu i nesebičnu ljubav, ako pitate astrologiju, najvećim dijelom imat će Jupiter koji će u vašem znaku biti sve do kolovoza. Započet će vaše razdoblje sreće i blagostanja. Mnogo toga polazit će vam za rukom bez pretjerana truda. Ljudi će vas voljeti zbog vaše velikodušnosti, nesebičnosti i optimizma koji ćete širiti oko sebe. Iskoristite naklonost planeta i sklopite nova prijateljstva. 

Iako ćete na poslovnom planu morati pripaziti u siječnju i veljači, poslovni uzlet dobivate već u travnju, kada je moguće putovanje, tečaj ili neki drugi oblik nadograđivanja znanja. Posebno uspješni bit ćete od svibnja do srpnja kada ćete napredovati, a mira nećete imati ni u srpnju i kolovozu kada ćete se isticati vrijednim radom i dostignućima.  Dolaskom ljeta bude se i vaše ljubavne strasti, pa će se Venera u vašem znaku od lipnja do rujna pobrinuti da lijepo izgledate i uživate u stabilnom odnosu s partnerom i djecom. 

Steći ćete nove prijatelje, razmišljati o drugom djetetu i više uživati u igri, odgoju ili uopće u napredovanju svoga potomstva. Mnoge bi žene ovog znaka mogle postati majke i uživati u novoj životnoj ulozi. Od 12. kolovoza ulazite u odlično životno razdoblje, pa ćete sve do kraja godine s više entuzijazma ulaziti u nepoznate situacije, steći neke povlastice i biti sretne ruke u financijskim ulaganjima i nagradnim igrama. Imat ćete više samopouzdanja i vjerovati u sebe, što će biti vaš čarobni recept za uspjeh. 

Jedino pripazite na razdoblje od 16. do 18. 9. kada bi moglo biti nesporazuma u obitelji ili će vas prilično iscrpiti briga za starijeg ukućana. Budete li u tom razdoblju imali majstore u kući, pomno nadgledajte njihov rad.  Zdravlje će vam cijele godine biti relativno dobro, no pripazite se  u travnju, svibnju, kolovozu i rujnu kakve viroze ili upalnog procesa. Godit će vam umjerena tjelesna aktivnost, a mnogi među vama ove će godine mnogo toga učiniti na tom planu - počet ćete redovitije vježbati, kretati se i uspješno skinuti višak kilograma. Ako ste odgađali suočavanje s dijetom i lošom kondicijom ovo je godina za promjene. Idealno je vrijeme da napravite plan prehrane i vježbanja.

Zdravlje

Ljeto će vam biti najburnije i na poslovnom i na ljubavnom planu, no pazite da ne ‘pregorite’. Trebat će vam dobar i kvalitetan odmor, najbolje na moru.

Posao

U prvoj polovini godine mogli biste napredovati, a u drugoj će vam se znatno popraviti novčana situacija. Bit ćete puni samopouzdanja.

Ljubav

Pred vama je posebna godina, a ljeto ćete pamtiti po novoj i velikoj ljubavi koja će vam se dogoditi. No ako ste žena pazite se neplanirane trudnoće!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Misliš da ti sive ćelije rade bolje nego Poiroitu? Riješi 25 pitanja na ovom kvizu i saznaj istinu!
MOŽETE LI DO 25 BODOVA?

Misliš da ti sive ćelije rade bolje nego Poiroitu? Riješi 25 pitanja na ovom kvizu i saznaj istinu!

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...