Lifestyle

Komentari 0

Legići za velike: Lansiran je novi set kockica za otpuštanje stresa

Legići za velike: Lansiran je novi set kockica za otpuštanje stresa

Cilj im je pružiti opuštajuće iskustvo tijekom gradnje atraktivnog modela. Uključeni su posebni listovi kože, pa se nakon završetka gradnje riba može u potpunosti realizirati pomoću ukrasnih otisaka

LEGO kocke više nisu samo za djecu. U suradnji s tvrtkom IndieGoGo, poznati brand igračaka lansirao je LEGO FORMA, novi set kockica koji je namijenjen odraslima. Ovime se želi potaknuti odrasle da koriste LEGO kockice kao način za uklanjanja stresa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Novi LEGO FORMA više je 'kreativni projekt' - rekla je Kari Vinther, viša marketinška direktorica i voditeljica Creative Play Lab Pilots, piše Bored Panda.

Set Lego kockica za odrasle uključuje model Koi ribe od 294 komada.

Cilj im je pružiti opuštajuće iskustvo tijekom gradnje atraktivnog modela. Uključeni su posebni listovi kože, pa se nakon završetka gradnje riba može u potpunosti realizirati pomoću ukrasnih otisaka.

Jednom kad se slože nastaje forma ribe ili morskog psa, koju se dodatno izvana ukrašava, gdje svaki čovjek može personalizirati boju svoje ribe. Posebno je fora što forma dolazi s mehanizmom koji oponaša kretanje kroz vodu.

Cijela linija LEGO FORMA je osmišljena u suradnji s Indiegogo, gdje se ova korisna zabava može i nabaviti.

- Mladi odrasli s kojima razgovaramo kažu nam kako još uvijek osjećaju potrebu za kreativnošću i uživaju u fizičkom iskustvu izrade stvari - rekla je Kari. 

Obje se tvrtke nadaju da će ovaj proizvod omogućiti odraslima da se odvoje od ekrana i iskoriste njihovu kreativnu stranu kroz zabavan izazov.

Ova linija je već rasprodana, a iz Lego tima već su najavili nove projekte.
 

Najčitaniji članci