Obavijesti

Lifestyle

Komentari 42

Lekcija koju će dugo pamtiti: Mama sina (3) prijavila policiji

Sandy Gribble, inovativna mama s Novog Zelanda, je nakon bijega svojeg trogodišnjaka iz kuće, odlučila kazniti ga na poseban način. U sve je uključila i policajce, koji su odlučili pomoći mami "u nevolji"

VIDEO

Nakon izrazito lošeg dana, koji je Sandy komentirala na Facebooku kao dan kad je njezin trogodišnjak Lachie odlučio testirati sve granice koje su ikad bile postavljene, bijesna i iscrpljena ga ja poslala u krevet.

Kako se od jutra ružno ponašao, mama mu je prvo zabranila odlazak na plivanje, a kasnije ga i kaznila "kratkim odmorom" da razmisli o svojem ponašanju. Napomenula je da je bez obzira što ima samo tri godine, "njezin sin jako napredan i inteligentan dječak, kojeg se ne smije podcjenjivati", piše Daily Mail.

Ubrzo se uputila u njegovu spavaću kako bi provjerila je li zaspao i doživjela šok. Njezin sin nije bio u krevetu. Potrčala je prema širom otvorenom prozoru i pogledala na ulicu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Istrčala je van samo u donjem rublju i potkošulji, bila je izvan sebe sve do trenutka kad ga je spazila kako hoda niz ulicu. 

- Trčala sam niz ulicu (ne mogu vjerovati da sam čak uspjela i trčati) i osjetila olakšanje kad sam ga vidjela živog i zdravog. Najviše sam se bojala da ga je udario auto - prisjeća se Gribble. 

- Nikad nisam mogla zamisliti taj hod srama koji mi je priuštio. Vrištao je i plakao: 'Ti si kakica, ogromna kakica, više nisaaaaaam tvooooj prijatelj!", dok je sve više susjeda otvaralo prozore kako bi vidjelo što se događa na cesti - nastavlja Gribble.

Želeći ga naučiti lekciju, dosjetila se kako bi mu mogla pokazati u koliku opasnost se doveo te je nazvala lokalnu policijsku postaju.

- Dobila sam pozornicu Lisu koja se nasmijala na moju ideju te mi je rekla da je trenutačno mirno u postaji i da slobodno dođemo.

Ubrzo se cijela obitelj našla u policijskoj postaji, gdje su malom Lachieju policajci objasnili koliko je opasno to što je napravio i što mu se sve moglo dogoditi. Dali su sve od sebe kako bi mu pokazali koliko je opasno bježati od kuće. 

Istući dijete remenom? Petina Hrvata se slaže s ovom mjerom
Istući dijete remenom? Petina Hrvata se slaže s ovom mjerom

- Nakon svega što se dogodilo taj dan, on je shvatio! Htjela sam da shvati koliko opasno je to što je napravio i njegov mozak, star samo 1216 dana, je stvarno shvatio da je cesta opasna za malo dijete i da nije napravljena za bebe i polugole mame, te da je trebao slušati mamu i otići u krevet - napisala je Sandy. 

VIDI OVO: Što ti se dogodi ako se ne tuširaš

20 roditelja objavilo simpatične fotke: Život prije djece i poslije
20 roditelja objavilo simpatične fotke: Život prije djece i poslije

Također, napomenula je da će obavezno poslušati savjet policajaca i postaviti brave na prozore u njegovoj sobi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru