Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
42 komentara

Lekcija koju će dugo pamtiti: Mama sina (3) prijavila policiji

Sandy Gribble, inovativna mama s Novog Zelanda, je nakon bijega svojeg trogodišnjaka iz kuće, odlučila kazniti ga na poseban način. U sve je uključila i policajce, koji su odlučili pomoći mami "u nevolji"

42 komentara

Nakon izrazito lošeg dana, koji je Sandy komentirala na Facebooku kao dan kad je njezin trogodišnjak Lachie odlučio testirati sve granice koje su ikad bile postavljene, bijesna i iscrpljena ga ja poslala u krevet.

Kako se od jutra ružno ponašao, mama mu je prvo zabranila odlazak na plivanje, a kasnije ga i kaznila "kratkim odmorom" da razmisli o svojem ponašanju. Napomenula je da je bez obzira što ima samo tri godine, "njezin sin jako napredan i inteligentan dječak, kojeg se ne smije podcjenjivati", piše Daily Mail.

Posted by Sandy Gribble on Sunday, January 1, 2017

Ubrzo se uputila u njegovu spavaću kako bi provjerila je li zaspao i doživjela šok. Njezin sin nije bio u krevetu. Potrčala je prema širom otvorenom prozoru i pogledala na ulicu. 

Istrčala je van samo u donjem rublju i potkošulji, bila je izvan sebe sve do trenutka kad ga je spazila kako hoda niz ulicu. 

- Trčala sam niz ulicu (ne mogu vjerovati da sam čak uspjela i trčati) i osjetila olakšanje kad sam ga vidjela živog i zdravog. Najviše sam se bojala da ga je udario auto - prisjeća se Gribble. 

Posted by Sandy Gribble on Sunday, January 1, 2017

- Nikad nisam mogla zamisliti taj hod srama koji mi je priuštio. Vrištao je i plakao: 'Ti si kakica, ogromna kakica, više nisaaaaaam tvooooj prijatelj!", dok je sve više susjeda otvaralo prozore kako bi vidjelo što se događa na cesti - nastavlja Gribble.

Želeći ga naučiti lekciju, dosjetila se kako bi mu mogla pokazati u koliku opasnost se doveo te je nazvala lokalnu policijsku postaju.

- Dobila sam pozornicu Lisu koja se nasmijala na moju ideju te mi je rekla da je trenutačno mirno u postaji i da slobodno dođemo.

Ubrzo se cijela obitelj našla u policijskoj postaji, gdje su malom Lachieju policajci objasnili koliko je opasno to što je napravio i što mu se sve moglo dogoditi. Dali su sve od sebe kako bi mu pokazali koliko je opasno bježati od kuće. 

Father Hitting Young Daughter PORAŽAVAJUĆE Istući dijete remenom? Petina Hrvata se slaže s ovom mjerom

- Nakon svega što se dogodilo taj dan, on je shvatio! Htjela sam da shvati koliko opasno je to što je napravio i njegov mozak, star samo 1216 dana, je stvarno shvatio da je cesta opasna za malo dijete i da nije napravljena za bebe i polugole mame, te da je trebao slušati mamu i otići u krevet - napisala je Sandy. 

VIDI OVO: Što ti se dogodi ako se ne tuširaš

IZABRALI SMO NAJBOLJE 20 roditelja objavilo simpatične fotke: Život prije djece i poslije

Također, napomenula je da će obavezno poslušati savjet policajaca i postaviti brave na prozore u njegovoj sobi.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message