Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Ljubav se traži na večeri poezije ili na utakmici

Ljubav se traži na večeri poezije ili na utakmici
1

Počnete glumiti “lovinu” na mjestima gdje se kreću neodoljivi slobodni “mužjaci“. Ako sjedite doma, male su šanse za doživljaj ljubavi

VIDEO

Ako je vaša odluka za 2010. godinu bila prekrižiti svoj “singl” status, vrijeme je da krenete u lov. Točnije, počnete glumiti “lovinu” na mjestima gdje se kreću neodoljivi slobodni “mužjaci“. Ako sjedite doma, male su šanse da će vam na vrata banuti muškarac iz snova, pogotovo ako je jedini koji učestalo navraća lokalni dostavljač brze hrane. Zato se pokrenite i prigrlite svjetla noćnog života. Birajte ona mjesta koja vam odgovaraju prema glazbenom stilu jer vam se u suprotnom može dogoditi da kao rokerica u duši privučete obožavatelja narodnjaka. Osim obilaska klubova i živopisnih kafića koji su rasadište zanimljivih muškaraca, autorica knjige “Zašto nije nazvao?“ Rachel Greenwald savjetuje da se preznojite, doslovno, odlaskom u teretanu. Ili s prijateljima zaigrajte badminton ili tenis jer je na sportskim borilištima vrlo lako upoznati seksi frajera.
Ako ste pasivni, postanite strastvena navijačica hokeja i uz osmijeh se osvrnite oko sebe na tribinama. Izložbe mladih umjetnika ili poetske večeri idealne su za upoznavanje s neodoljivim boemskim tipovima.

>>> Dopisivanjem do ljubavi 
Hobi je idealan način da upoznate ljude. No ne morate nužno izaći iz kuće - izradite internetsku stranicu ili pišite blog. Ostavljajte komentare drugima i oni će se javiti.

>>> Virtualno šopingiranje 'MR. Perfecta’
Uživate li u online razgledavanju i šopingiranju, primijenite to na Facebook. Razgledavajte profile i pronađete li “Mr. Perfecta”, nemojte biti sramežljivi, nego pošaljite poruku. Na Facebooku je upoznavanje ležerno jer nema pritiska.

>>> Recikliranje muškaraca
Ne reciklirajte - odbacite oženjene, bivše, prestare ili premlade i one za koje znate da su pogrešan izbor. Poslušajte instinkt te obrišite stare brojeve.

>>> Od žapca do princa u tri izlaska
Dajte mu priliku čak i ako više nalikuje na Georgea iz “Seinfelda” nego na Roberta Pattinsona iz “Sumraka”. Iako nije na prvi pogled netko u koga biste se mogli zaljubiti, s vremenom se slika može promijeniti. Ako i nakon trećeg izlaska ne osjetite leptiriće u trbuhu, možete steći prijatelja za cijeli život (koji može imati preslatkog bratića).

>>> Svi vole “single” djevojke
Iako očajnički želite  muškarca, nemojte to pokazati jer će ih to samo otjerati, savjetuje Karrine Steffana, autorica ljubavnih priručnika. Zadovoljne slobodne djevojke neodoljive su muškarcima. Nemojte se skrivati u kući, nego izađite same u šetnju, na kavu ili u kino.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju