Obavijesti

Lifestyle

Komentari 75

Ljubavni horoskop: Što od svog partnera želi svaki astro znak

Ljubavni horoskop: Što od svog partnera želi svaki astro znak

Svaki znak traži drugačije karakteristike kod partnera. Lavovi se žele osjećati moćno i voljeno, Vage se žele da ih partner tretira s poštovanjem, a Blizancima trebaju česti dokazi ljubavi

VIDEO

Svaki horoskopski znak ima preferencije za svojeg partnera, a što točno od njih očekuju i o čemu maštaju, pročitajte u nastavku:

POGLEDAJTE VIDEO: Znate li koji su najosjetljiviji horoskopski znakovi?

Pokretanje videa...

00:13

Ovan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovan za vezu traži partnera koji je pouzdan i koji se neće na njega previše oslanjati. Cilj im je ravnopravno partnerstvo i povjerenje, bez osuđivanja.

Bik

Bikovima je jako važno znati koliko ih partner voli, pa će odabrati nekoga tko će im to stalno pokazivati. Treba im netko tko će razumjeti njihovu 'posebnost' i tko će im pridavati dovoljno pažnje.

Bika zavodite suptilno, Ovna direktno, a Blizance intelektom
Bika zavodite suptilno, Ovna direktno, a Blizance intelektom

Blizanci

Veselim i pričljivim Blizancima odgovara partner pun energije. Oni traže nekoga tko će ih slušati i tko će moći držati korak s njima. 

Rak

Romantični Rakovi traže srodnu dušu na koju će se moći osloniti. Odani i srčani, traže nekoga sličnog sebi s kim će se u cijelosti povezati. 

Lav

Ovaj znak voli biti u centru pažnje, da mu se drugi dive i zavide, stoga nije čudno da traže partnera koji će im to pružiti. Ali to ne znači da partneru neće uzvratiti istu količinu ljubavi i divljenja. 

Djevica

Logične i analitične Djevice traže partnera s kojim će se prvenstveno povezati na intelektualnom nivou. Ali kad se odluče na partnera poklonit će mu cijelo svoje srce.

Vaga

Fina i gostoljubiva Vaga će tražiti slične atribute i kod svojih partnera. U obzir dolaze samo ljudi koji imaju lijepe manire i koji će ih tretirati s poštovanjem. 

Škorpion

U ljubavi su jako ozbiljni i nisu skloni igricama. Traže partnera koji je odan i spreman pratiti Škorpiona u njegovim avanturama. A kad pronađu partnera koji im odgovara skloni su ljubomori, pa se pravi partner mora znati s tim nositi. 

Pet stvari koje svaka prevarena žena treba znati o ljubavnici
Pet stvari koje svaka prevarena žena treba znati o ljubavnici

Strijelac

Teško se odlučuju za partnera, ali kad donesu odluku, ona je za cijeli život. Vole avanture i izazove, to ih puni energijom, pa će očekivati i od svog partnera da bude spreman na svakakve izazove, piše portal Atma

Jarac

Znak posvećen uspjehu i karijeri, Jarac će tražiti partnera koji ima slične ambicije. Odustajanje nikad nije opcija, tako da srčanost, ambicioznost i sposobnost su karakteristike koje Jarac traži u svojem partneru. 

Vodenjak

Spontani Vodenjak koji ni ne želi znati kako će mu izgledati sljedeći dan, a kuda da planira tjedan ili mjesec, traži partnera koji je slobodnog duha, spreman na avanturu i spontan. 

Ribe

Filmski romantičari su uvijek u potrazi za vječnom ljubavi. Ribe će se skučiti s nekim tko će im pružiti osjećaj te filmske ljubavi i tko može ispuniti njihove romantične fantazije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara