Lifestyle

Komentari 78

Ljubomorna vlasnica tužila susjedu jer je mačak išao njoj

Ljubomorna vlasnica tužila susjedu jer je mačak išao njoj

Čak 20.000 funti, što je oko 174.000 kuna potrošile su dvije susjede u sporu oko mačka. Vlasnica nije željela da mačak Ozzy odlazi susjedi, a susjeda ga je mazila i pazila kao da je njezin

Britanska psihoterapeutkinja, vlasnica crno-bijelog mačka sklonog skitnji, potrošila je tisuće funti na sudski spor protiv susjede koju je posjećivao i u koje se hranio nevjerni Ozzy. 

Svaki put kad bi se vratio iz skitnje u svoj dom u četvrti Brackenbury Village u Londonu Ozzy nije bio iscrpljen, već naprotiv, vraćao se puna trbuha i svilenaste dlake, pišu britanski dnevnici. 

Vlasnicima je teško padala mačkova nevjera pa su kupili ogrlicu GPS u studenome 2015. kako bi pratili njegova kretanja. 

I prodrli su u tajni život Ozzya koji nije ganjao ženke niti se tukao s mačorima već mirno boravio kod susjede, ugledne pejzažistice, gdje je imao svoj ležaj i vlastito posuđe za jelo.

U osam navrata Ozzyjeva vlasnica, psihoterapeutkinja, ulovila ga je kod susjede. Uzalud je pejzažistica tvrdila da mačku nije činila ništa nažao i da je u nje mažen kao u vlastitom domu, no psihoterapeutkinja je pokrenula pravnu bitku na koju su dvije strane potrošile više od 20.000 funti.

Nakon nekoliko godina sudski spor je zaključen i prema presudi pejzažistica je pristala ograničiti svoja druženja s Ozzyjem. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci