Lifestyle

Komentari 17

Loto sanjarica: Medvjed ili riba u snu donose dobitak na javi

Loto sanjarica: Medvjed ili riba u snu donose dobitak na javi

Prema vjerovanju, sanjati vodu pretkazuje financijski dobitak, a pecati ribu osvajanje nagrade. Gola žena u snovima simbolizira uspjeh i novčani dobitak

Stručnjaci koji podrobnije analiziraju pojavu brojeva u snu pripisuju to jednom od naših primarnih instinkata koji se ne gase dok spavamo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nesvjestan um je budan kako bi nas i uspavane brzo upozorio na neku iznenadnu opasnost, baš poput detektora kretnji. To nam je ostalo iz davnih vremena, kad je na čovjeka vrebalo mnogo opasnosti. Dakle, i u snu naša je podsvijest budna kako bi nam osigurala preživljavanje. A danas trebamo novac da bismo preživjeli. Ima, dakle smisla da nam se u snu pokazuju neka rješenja naših problema jer zgoditak znači preživljavanje - napisao je u svojoj knjizi “Sretnici: provjerene strategije za dobru sreću“ novinar Randall Fitzgerald.

I narodna predaja ima svoje adute kad je o prizivanju novčića u džepove riječ. Dok je s jedne strane dobro brati gljive cijelu noć, poglavito vrganje, što je sreća i u stvarnosti, a u snu nosi i dodatne “novčane” bodove, neke druge pojave koje ne želimo ‘susresti’ u stvarnosti, dobro je sanjati. Na primjer, narodno vjerovanje poručuje da vidjeti, namirisati ili ugaziti u izmet najavljuje značajno poboljšanje financijskih uvjeta, ali i sreću i napredovanje. Još je ponegdje živo vjerovanje da sanjati novac nije dobar znak, no to će ovisiti o vašoj trenutačnoj životnoj situaciji i tome što vam je u snu značio novac. Obično ako vidite da članovi obitelji razmjenjuju novac, može biti znak narušenih odnosa u obitelji. No sam novac u snu nije uvijek loš znak. Ako ste sanjali da samo brojite novac, bit ćete uspješni u rješavanju nagomilanih problema, a možete očekivati i veliku zaradu. Hrpa novca pak može najaviti da vas doista čeka dobitak, a povoljno vam je i vrijeme za igre na sreću. Snovi o sitnom novcu znak su bogatstva i dobitka.

4c462152-f477-4511-a552-63ea63601b61

Ako sanjate neki od ovih snova, moguće je da vas na javi očekuje velika sreća:

Fotolia

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci