Lifestyle

Komentari 0

Louis Vuitton predstavio je svoj vizir za zaštitu od korona virusa

Louis Vuitton predstavio je svoj vizir za zaštitu od korona virusa

Louis Vuitton bi trebao lansirati vizir ili 'štitnik' za lice osjetljiv na svjetlost 30. listopada u odabranim Louis Vuitton trgovinama širom svijeta, objavio je predstavnik ove marke

New York Post je izvijestio da će se štitnici za lice prodavati po cijeni od 750 funti ili oko 6000 kuna, no predstavnik Louis Vuittona opovrgnuo je ovu cijenu i rekao za Business Insider da cijena još nije objavljena.

POGLEDAJTE VIDEO: Održavanje platnenih maski

Štitnik će sadržavati monogram s uzorkom marke i zlatne klinove. Također će biti fotokromatski, omogućujući prelazak štita iz bistrog u mračan kada dođe u kontakt s izravnom sunčevom svjetlošću. Štit se također može pretvoriti u kapu kad se vizir podigne.

Također, Burberry je u kolovozu najavio da će započeti prodaju maski za lice od 90 funti ili 700 kuna s kariranim uzorkom, s tim da 20 posto prodajne cijene svake maske ide u fond za borbu protiv koronavirusa putem Burberry Foundation COVID-19 Community Fund.

Pri početku pandemije, veliki luksuzni brendovi klonili su se puštanja vrhunske zaštitne opreme i umjesto toga usmjerile se ka proizvodnji robe potrebne za ključne radnike koji se bore protiv pandemije. Početkom travnja, Louis Vuitton prenamijenio je svoje francuske tvornice za izradu kirurških maski. Njegova matična tvrtka LVMH također je objavila da će se njezine tvornice koje obično proizvode parfeme i kozmetiku koristiti za izradu sredstava za dezinfekciju na bazi alkohola, koje se besplatno daju francuskim zdravstvenim radnicima.

LVMH je također obećao Francuskoj 40 milijuna maski za lice, budući da su se zdravstveni radnici širom svijeta suočili s nedostatkom medicinske opreme. Louis Vuitton je također donirao 21.000 N95 maski New Yorku jer je on ovog proljeća postao epicentar pandemije u Sjedinjenim Američkim Državama.

Najčitaniji članci