Lifestyle

Komentari 12

Luksuzno barokno izdanje: Na blagdanskom partyju u zlatu

Luksuzno barokno izdanje: Na blagdanskom partyju u zlatu

Barokni stil karakteriziraju raskošni izvezeni zlatni i srebrni detalji, a najbolje ih je kombinirati s osnovnim bojama kako se vaš styling ne bi pretvorio u pravi kič

Ekstravagantan i prije svega luksuzan, barok, jedan od najraskošnijih pravaca u umjetnosti svoje je mjesto našao i na modnim pistama. Bogate krojeve i glamurozne materijale, modni dvojac Dolce&Gabbana, Jason Wu i dizajnerske kuće Balmain te Lanvin ukrasile su zlatnim i srebrnim detaljima. Za barokni stil karakteristično je pretjerivanje, a tome u prilog idu jedinstveni zlatni izvezeni motivi koji vrlo lako mogu "preuzeti" kompletan styling. 

Haljine u baroknom stilu najbolje je nositi uz minimalistički makeup, a što je frizura urednija to je bolje. Tako će do punog izražaja doći raskošni detalji. Suknje ili hlače kombiniraju se s klasičnim crnim sakoom i majicom u osnovnim bojama. No ako još uvijek niste skupili dovoljno hrabrosti za ove odvažnije stylinge, svoj look možete upotpuniti baroknim detaljima kao što su torbice, potpetice, pa čak i manikura. 

Glavna zadaća ovog stila jest da u zimu unese dašak glamura, a uz takve detalje zasigurno će vas primijetiti. Probajte kombinirati dva vodeća blagdanska trenda, pliš i barok. Izaberite bordo haljinu i styling dodatno začinite raskošnim zlatnim nakitom s cirkonima u istim tonovima. 

Najčitaniji članci