Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Lunilou predstavlja novu Le soleil d'Istrie kolekciju za ljeto

Lunilou predstavlja novu Le soleil d'Istrie  kolekciju za ljeto
11

Poznati hrvatski modni brand pod kreativnim vodstvom sestara Ivane i Izabel Kovačić i ove sezone nas oduševljava inovativnim i stilski prepoznatljivim komadima

VIDEO

- Jako dugo smo smišljale ovu kolekciju koja je po prvi puta u cijelosti posvećena ženama. Nismo planirale da ova kolekciju uopće bude sastavljena od toliko komada no jednom kada smo krenule nismo mogle prestati. Već godinama prikupljamo tihe želje naših klijentica koje nam svako ljeto šalju poruke kako moramo osmisliti ljetne stylinge samo za njih pa smo ih eto ove godine poslušale i napravile nešto što će im se, nadamo se, jako svidjeti - izjavila je Izabel te dodala kako ne odustaju od dječje mode no bilo je vrijeme da se prime i nekih malo drugačijih izazova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:17

Nova ljetna Le soleil d'Istrie kolekcija u doslovnom prijevodi znači Istarsko sunce, i to je element kojim su se djevojke vodile kada su radile na svakom komadu odjeće koju su i snimale na predivnim lokacijama u Istri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kroz ta promišljanja nastale su predivne haljine za plažu ali i one koje možete nositi kroz cijeli dan uz kreativni odabir modnih dodataka.

Funkcionalnost odijevanja nije izostala ni u ovoj lunilou kolekciji pa se tako novi mekani kimono može nositi kao zaseban komad dok uz kombinaciju sa širokim hlačama cijeli outfit postaje jedan melankoličan look za večernje šetnje uz zalazak sunca.

- Iako smo se ove sezone dosta fokusirale na kolekciju za žene to ne znači da smo se manje bavile našom glavnom vizijom a to je ekološka i modna održivost. Kao i uvijek naši materijali su isključivo organski, u ovom slučaju 100% organski pamuk muslin, koji je nama jedan od najdražih ali i najzahtjevnijih materijala za rad. Uz odjeću u ovu kolekciju smo ubacili i naš bestseller, beach bag.  Torbu smo obnovili za ljetnu sezonu novom bojom logotipa a nadamo se kako će se kao i uvijek do sada rasprodati u rekordnom roku. U kolekciji je i  šešir koji uz zaštitu od sunca nevjerojatno dobro pristaje uz baš svaki ljetni outfit  - objasnila nam je Ivana Čirjak, suvlasnica branda.

U lunilou vjeruju kako je odjeća od organskog pamuka zdravija opcija jer je proizvedena bez štetnih kemikalija, a organski je pamuk zdraviji za planet.

Potrebno je manje vode za proizvodnju organskog pamuka u usporedbi s konvencionalnim, a upravo taj pamuk se ne tretira otrovnim kemijskim pesticidima ili oštrim kemijskim sredstvima za čišćenje i tretmanima tkanina kojima može biti izložena konvencionalna odjeća. Lunilou odjeća posjeduje i  Global Organic Textile Standard certifikat GOTS.

- Certifikat dokazuje vrhunsku kvalitetu naših  kolekcija koje su sve izrađene od 100 % organski dobivenog pamuka - dodala je Ivana.

Nova ljetna kolekcija već je dostupna na www.lunilou.com,  a proizvode možete vidjeti u predivnom showroomu koji se nalazi na adresi Ilica 26 u centru Zagreba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...