Lifestyle

Komentari 4

Mačak je osjetio da s tatom nije sve u redu i od tad se ne odvaja od njega: Sad je puno bolje

Mačak je osjetio da s tatom nije sve u redu i od tad se ne odvaja od njega: Sad je puno bolje

Kada je saznala da njezin tata boluje od raka koštane srži, Kelly Nugent je odmah spakirala stvari i sa svoje dvije mačke preselila se u New York. Međutim, glavnu ulogu u brizi je preuzeo njezin mačak

Kada je stigao, mačak 'Sweet Potato' je odmah osjetio da nešto nije u redu i preuzeo je 'glavnu' brigu. Kelly Nugent koja se preselila ocu kako bi se mogla brinuti za njega dok se liječi od raka koštane srži kaže kako je tu ulogu preuzeo mačak. Otkrila je kako su mačak i njezin otac već više od dva mjeseca nerazdvojni.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Znam da Potato može osjetiti kada nešto nije u redu pa je tako bilo i ovaj put. Jednostavno je prišao mom ocu i kao da je rekao ovo je sad moj posao, pomoći ću ti da ozdraviš - ispričala je Kelly.

Iako je njezin otac mislilo da više voli pse, promijenio je mišljenje kada je stigao Potato. Sada sve rade zajedno.

- Kad god moj otac sjedi u naslonjaču, Potato mu uskoči u zagrljaj. Uvijek spava s njim u krevetu ili bar u sobi. Kad god moj otac nešto radi na računalo, Potato skoči na tipkovnicu ili kad rješava papirologiju, Potato sjedne na njih - otkrila je Kelly koja je na TikToku počela dijeliti njihova videa.

Bezuvjetna podrška slatkog mačka pomaže Nugentinom tati u liječenju.

- Zaista mislim da je njegova emocionalna podrška, maženje i samo njegovo prisustvo imalo ogroman utjecaj na liječenje mog oca - rekla je Kelly te dodala da se njegovo zdravstveno stanje popravilo te da je blizu remisije i da se sprema za transplantaciju koštane srži u lipnju, piše Bored Panda.

Najčitaniji članci