Lifestyle

Komentari 9

Mačka avanturistica: Toliko voli vožnje da sad ima i svoju kacigu

Mačka avanturistica: Toliko voli vožnje da sad ima i svoju  kacigu

Cathode je mačka koja voli brzinu i ekstremne sportove. Vožnja biciklom, skijanje, paraglajding, veslanje ...postale su njene najdraže aktivnosti. Njezin vlasnik joj je napravio kacigu kako bi bila sigurnija

Prije šest godina, Rémy iz Francuske je želio udomiti mačku i otišao je u sklonište za životinje. Među mnogim mačićima pronašao je Cathode koja je, čim ga je ugledala, prišla do njega i pozdravila ga. Na neki način ona je izabrala svog vlasnika umjesto obrnuto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njezini prvi dani kod novog vlasnika sastojali su se od onog što uglavnom sve mačke rade: dugo drijemanje i maženje. Iako je vidio da je jako sretna, Rémy joj je želio pružiti nešto više. Želio je da Cathode uživa na otvorenom jednako kao i on. Počeo ju je voditi u šetnje, držeći ju u naručju kako bi se osjećala sigurnije i ugodnije.

Ubrzo je shvatio kako ona sve više uživa u izletima koji su počeli poprimati pravi zamah. Rémyju nije trebalo dugo da shvati da Cathode obožava ekstremne sportove.

Vožnja biciklom, skijanje, paraglajding, veslanje ...postale su njene najdraže aktivnosti,  Rémy je primijetio kako ona posebno uživa u vjetru pa joj je odlučio napraviti kacigu. Oslanjajući se na svoje inženjerske vještine, dizajnirao je kacigu s naočalama kako bi joj oči bile zaštićene, dok je istodobno i dalje mogla uživati ​​u vjetru.

Rémy je rekao kako je njegova najveća nagrada vidjeti kako je mačić koji je bio napušten i tužan sada tako sretan. Postali su najbolji prijatelji i nerazdvojni su. Vjeruju jedno drugome, a njihov odnos je neuništiv, piše Bright Side.

Najčitaniji članci