Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Magazin Miss7 - časopis koji inspirira, potiče i provocira

Magazin Miss7 - časopis koji inspirira, potiče i provocira
1

Od danas na svim kioscima potražite prvi broj magazina Miss7. Na 276 stranica otkrijte štivo koje ne nameće već prihvaća, inspirira, potiče te zadire u socijalne i društveno korisne tematike

VIDEO

Multimedijska platforma Miss7 dobila je i svoje print izdanje. Lifestyle magazin Miss7 od danas na svim je kioscima diljem Hrvatske. Misija ovog tromjesečnika je pomicati granice, rušiti predrasude, izlaziti iz zadanih okvira i prije svega nuditi čitatelju originalan i pomno osmišljen sadržaj – sadržaj sa svrhom. Sve to na 276 stranica.

Magazin je to koji ne podilazi, ne oklijeva, ne nameće već prihvaća, inspirira, potiče, provocira um i utažuje želju za dobrim štivom. Magazin koji je itekako osviješten te zadire u socijalne i društveno korisne tematike. Magazin koji će svakim novim brojem plasirati temu koja će tri mjeseca živjeti uz osmišljene projekte i raznorazne akcije. Kako bi ispunio svrhu svog postojanja okupio je skupinu profesionalaca, pravih kreativaca domaće medijske scene, ali uz to i pokrenuo novu struju autora. 

Tema prvog broja lifestyle magazina Miss7 je individualizam pa je u središtu pozornosti čovjek. Čovjek i život. Tako stranice obiluju brojnim individuama počevši od zvijezda s naslovnice, Dado Ćosić, Petra Svrtan, Anđela Ramljak i Adrian Pezdire, četvero talentiranih i prije svega svojih glumaca koji su bez zadrške, posve otvoreno i iskreno progovorili o sebi, svojim stavovima, nadanjima, željama, ali i strahovima, manama i nesigurnostima.

Jednako otvoreno govorila je i Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model. Ova mlada djevojka nije se libila reći kako ju život nije mazio te kako je uspjela postati najbolja verzija sebe. U cijeloj paleti osobnosti na stranicama magazina našli su se i dečko zanimanja striper, mlade žene koje svakodnevno rade u tvornici, ljudi iza scene te bez kojih kazalište ne bi bilo kazalište.

Među njima je i generacija koja je svojim rođenjem postala slavna i bogata, uspješne poslovne žene koje humanitarnim radom pomiču granice. Magazin Miss7 u prvom je broju razbio i brojne tabue među kojima one o trčanju, ženama u biznisu, ljubomori, ljudima koji varaju. 

Tu je i prava, slasna gastro doza u kojoj poznati slovenski chef Tomislava Tabay otkriva kako tradicionalne recepte prevesti na menije 21. stoljeća. Zavirili smo u etničke restorane u metropoli te doznali zašto su njihovi vlasnici odlučili ostati u Hrvatskoj, ali i otkrili koja je to trenutno najpopularnija slastičarnica na svijetu.

U wellbeing sekciji Miss7 magazina pak otkrijte da li se zaista meditacijom može smiriti um u 21. stoljeću, zašto vam Petra Friganović Bianco preporučuje da u svoju svakodnevicu uklopiti jogu te pokušajte isfurati naš tromjesečni fit challenge za čvrsto oblikovano tijelo. Ne treba zaboraviti spomenuti i naš znanstveni i književni blok kao i inspirativnu poslovnu priču muškarca koji je pronašao djelotvorni recept za ispunjeni poslovni život.

Ako ste ljubitelji putovanja onda će vas zasigurno zaintrigirati iskustvena priča miss7 novinarke koja je u potrazi za sobovima tjedan dana provela na sjeveru Laponije ili pak priča o mjestima u Hamburgu koja će vas razuvjeriti da se radi o 'hladnom' i nepristupačnom gradu. 

Uz sve što smo nabrojali tu su i brojni intervjui među kojima i onaj sa zločestim zagrebačkim dečkom Marinom Ivanovićem Stokom koji je ekskluzivno s Miss7 ogolio dušu te podijelio što se to veliko sprema u njegovom životu. A kao šlag na torti očekuju vas brojne modne i beauty priče.

Beauty sekcija zadovoljit će sve vaše apetite, a modni editorijali teleportirat će vas u jednu posve novu galaksiju iz koje ćete se vratiti inspirirani i zadovoljni sobom. Ne zaboravite zastati i na modnim temama čiji su autori zagrebali ispod površine modne scene. 
Sve to samo je dio onoga što vas očekuje kad zavirite u lifestyle magazin Miss7 koji vas čeka na svim kioscima. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'
ŽIVOTNA PRIČA

'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'

Prvo su se odlučili na brak bez djece, no on je postao depresivan te zaključio da će ga uveseliti samo dijete. Ipak, to na koncu nije ispalo dobro