Majka 11-ero djece trudna je svake godine otkako se udala: Želim još, ne bih ništa mijenjala | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 181

Majka 11-ero djece trudna je svake godine otkako se udala: Želim još, ne bih ništa mijenjala

Majka 11-ero djece trudna je svake godine otkako se udala: Želim još, ne bih ništa mijenjala

Courtney i Chris Rogers oduvijek su željeli veliku obitelj, a s 11-ero djece do 11 godina, žele još jedno kako bi bili obitelj od 14. Mjesečno troše 7500 kn na hranu, a sva djeca se doma školuju

VIDEO

Courtney Rogers (36) koja živi u okrugu Santa Fe u Novom Meksiku bila je mladenka djevica kad se u listopadu 2008. udala za muža pastora Chrisa (32). Par je dočekao svoje 11. dijete u studenom prošle godine, a sad ima šest dječaka i pet djevojčica: Clint (11), Clay (9), Cade (8), Callie (7), Cash (6), blizanci Colt i Case (5), Calena (4), Caydie (2), Coralee (23 mjeseca) i Caris (šest mjeseci).

POGLEDAJTE VIDEO: Courtney i Chris imaju 11-ero djece

Pokretanje videa...

Imaju 11-ero djece 01:32

Courtney je bila najstarija od šestoro braće i sestara, a budućeg muža Chrisa (najstarijeg od desetero djece) upoznala je 2007. godine u crkvenom kampu u Georgiji. Otkako se udala samo devet mjeseci nije bila trudna.

Par, čiji su mjesečni troškovi samo za hranu oko 1200 američkih dolara (7500 kuna) djecu podučavaju kod kuće i voze se kombijem s 15 sjedala, a još uvijek nemaju namjeru stati s povećavanjem obitelji.

- Želimo imati još djece, naravno ako ćemo moći. Želimo imat 12-ero djece i biti velika obitelj od 14 članova - objasnila je.

U siječnju je obitelj bila prisiljena prekinuti odlaziti na izlete i jesti po restoranima jer ih je to koštalo preko 1000 dolara (6200 kuna) mjesečno.

Djeca nose naslijeđenu odjeću i obuću, a majka Courtney, koja ne radi, uglavnom kupuje na akcijama kako bi uštedjela novac.

Courtney i Chris, koji su oboje školovani kod kuće, kažu da vole podučavati djecu na svojoj farmi od 12 hektara. Majka dodaje da joj to omogućuje da se posveti svakom djetetu posebno i da se nitko ne osjeća izostavljeno. 

- Ljudi su me znali kritizirati što imam toliko djece koja su tako blizu uzrastom - priča Courtney.

- Oni koji pitaju kako mogu svojoj djeci posvetiti dovoljno pažnje obično su oni koji djecu šalju u &scaron