Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

Majka mjesečno troši 9000 kn na uljepšavanje sebe i djece

Osim tretmana ljepote, njihova majka se zaista trudi kako bi im priuštila luksuzne stvari poput markirane odjeće, kapute od umjetnog krzna, a poklonila im je i dva konja za kućne ljubimce

VIDEO

Majka iz Birminghama svakog tjedna vodi svoje tri djevojčice na tretmane lica, manikuru, pedikuru te frizuru. Smatra da tako kćeri uči važne životne lekcije, a mjesečno zna potrošiti i do 9000 kuna samo na tretmane ljepote. 

Majka Hannah je poduzetnica koja želi naučiti Tiu (17), Brooke (9) i Valentinu (15 mjeseci) kako uvijek trebaju naporno raditi ali se također bogato nagraditi za svoj trud, stoga se ne boji da će ih ovakvim postupcima razmaziti. Iako je najmlađa kći još uvijek premala za bilo kakve tretmane, ipak redovno sudjeluje u spa-pedikuri s mamom i sestrama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hannah Skidmore (@barbiexxhannah)

Osim tretmana ljepote, njihova majka se trudi kako bi im priuštila i luksuzne stvari poput markirane odjeće, kapute od umjetnog krzna, a poklonila im je i dva konja za kućne ljubimce. 

- Zaista obožavamo ići salon jer je to vrijeme kad se opustimo, ispričamo i nasmijemo. Na tretmane lica i frizuru idemo svakog tjedna, dok na manikuru svaka dva tjedna. Najmlađa Valentina mi obožava sjesti u krilo i gledati kako mama radi nokte, pa tako da ih i njoj nekad sredimo po potrebi - izjavila je Hannah. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hannah Skidmore (@barbiexxhannah)

Djevojčice su još uvijek premalene kako bi imale pravi lak, pa im majka, u skladu s njihovim željama oboji posebnim bojama koji ne oštećuju njihove prirodne nokte. Za svoje djevojčice kaže da su male dive koje vole glamurozne stvari. 

Njezina kćer Tia od malena je naučila svakog tjedna ići u salone ljepote. Danas studira umjetnost te je jako zahvalna majci na tome, pogotovo u srednjoj školi kada je zbog svih tretmana ljepote imala izuzetno veliko samopoštovanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hannah Skidmore (@barbiexxhannah)

- Većina mojih prijatelja u konjušnici mi se smije zbog mojih predivno sređenih noktiju jer im nije jasno zašto stalno idem na manikure ako stalno jašem konje i brinem se o njima. Ali volim kada provodim vrijeme sa svojim sestrama i majkom te smatram da nema ništa loše u tome ako izgledaš dobro. Svaki put kad bi bio početak škole, osjećala bih se pomalo nervozno, a kada bi me majka odvela na manikuru, osjećala bih se puno bolje i sigurnije u sebe - kaže njezina kćer Tia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hannah Skidmore (@barbiexxhannah)

Njihov otac Nick Berrige, također poduzetnik, puno radi kako bi njegova supruga i djeca imali što god požele. 

Osim tri kćeri, Nick i Hannah imaju još jednog sina, Jay-Jaya, koji voli provoditi vrijeme s ocem kada su cure na tretmanima ljepote. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

16:11
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...