Majka mladoženje šokirala je idejom o financiranju vjenčanja | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Majka mladoženje šokirala je idejom o financiranju vjenčanja

Majka mladoženje šokirala je idejom o financiranju vjenčanja

Jedna je majka bila u šoku nakon što je njen suprug odbio 'posegnuti' u štednju koju su namijenili za plaćanje fakulteta njihovoj kćeri kako bi pružio sinu vjenčanje iz snova, a njegovu su odluku podržali mnogi

VIDEO

Jedna se američka majka našla metom negativnih komentara nakon što je na internet formu Reddit opisala problem koji ima zbog vjenčanja svog sina, prenosi Daily Mail.

Objasnila je da njezin sin nema novca za plaćanje vlastitog vjenčanja te da je zamolila supruga, koji ima kćer iz prethodne veze, da iz financijskih sredstava namijenjenih za njen fakultet uzme novac kojim će namiriti troškove svadbe.

POGLEDAJTE VIDEO: Svadba u tramvaju

Pokretanje videa...

Vjenčanje u tramvaju 01:35

Njen muž je to odbio, a korisnici Facebooka i Reddita stali su na njegovu stranu, nazvavši majku mladoženje 'rospijom' i 'povlaštenom' te su pohvalili oca što se zauzeo za svoju kćer.

Objašnjavajući situaciju, majka mladoženja napisala je: 'Moj se sin ženi u prosincu. Muči se da nađe novi posao nakon što je napustio stari posao, a traženje posla traje duže nego je očekivao. Moj je suprug bio uzrujan i rekao mi je da je iznenađen što sam to i predložila.'

Financiranje vjenčanja

Dodala je da je odnos njezina muža s njegovom kćeri već zapetljan i da bi 'uzimanje novca iz njezinog fakultetskog fonda vezu potpuno uništilo'.

Njezin suprug rekao je da bi to kćeri signaliziralo da je sin njegove supruge 'važniji od nje'.

'Prevarila sam ga s prijateljem, sad smo u braku i imamo djecu'
'Prevarila sam ga s prijateljem, sad smo u braku i imamo djecu'

- Vikao je na mene i rekao mi da odustanem - istaknula je.

U naknadnom je postu dodala kako odgađanje vjenčanja nije opcija, jer na sina utječe 'kontrolirajuća zaručnica'. Također, rekla je kako ona i njena pokćerka imaju dobar odnos te djevojka ne zna za razgovor o financiranju svadbe koji je vodila s njenim ocem, a ne zna što bi ona imala reći na sve to no sada joj neće ništa ni govoriti kad je njen prijedlog naišao na takav otpor.

U svom postu ona je javnost pitala tko je u krivu - ona ili njen muž, a gotovo jednoglasno svi su uperili prstom u nju.

Ljudi su se priklonili ocu, nazivajući majku raznim imenima te se čudeći kako joj je uopće na pamet pala takva ideja, koja bi se mogla smatrati gotovo pljačkom.

- Kako si to uopće mogla tražiti? To je njen novac za fakultet, a ne novac za vjenčanje tog sina, koji bi uostalom sam trebao nešto smisliti, a ne ovisiti o mamici - napisao joj je jedan komentator.

'Jednokratni događaj poput svadbe u usporedbi s nečim životno važnim kao što je obrazovanje, posve nam je jasno što je tebi bitnije', rekla je jedna žena.

Cura (19) se udala za pacijenta (89) s demencijom pa je 'napali'
Cura (19) se udala za pacijenta (89) s demencijom pa je 'napali'

Neki su istaknuli kako prosinac ionako nije sjajan mjesec za vjenčanje zbog pandemije korona virusa, dok su drugi pak utvrdili kako je najbolje da zaručnica plati vjenčanje s obzirom na to da ona diktira i kakvo će biti i kada će biti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Udata sam i imam puno mlađeg ljubavnika: Čini me boljom, ovako sam sretna žena i majka
ISKRENA JE

Udata sam i imam puno mlađeg ljubavnika: Čini me boljom, ovako sam sretna žena i majka

Da ljubav dolazi na razne načine dokazuje slučaj 50-godišnje Hrvatice Marine koja je ispričala vlastitu neobičnu ljubavnu priču te kako je pronašla sreću

Dnevni horoskop za utorak 23. srpnja: Vodenjak će primiti kritike, a Lav treba više uživati
PROVJERITE ŠTO VAS ČEKA

Dnevni horoskop za utorak 23. srpnja: Vodenjak će primiti kritike, a Lav treba više uživati

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. srpnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje