Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Majka otkrila odličan trik kako da djeca ne 'žicaju' po trgovini

Ona savjetuje da se zaustavite na trenutak i prokomentirajte ono što dijete pokazuje riječima: 'Hajde da te s njome fotografiramo i pošaljemo Djedu Božićnjaku kako bi znao što želiš'

34 komentara

Kristina Watts je majka troje djece i dobro zna koliko je iscrpljujuće biti sa djetetom u trgovini i slušati sve moguće varijante moljakanja da mu se nešto kupi. Ovakve situacije su posebno naporne u periodu godine prije blagdana kada mališani znaju da će uskoro dobiti sve i svašta, a trgovine su prepune bajkovitih detalja koji im privlače pažnju.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Smislila je sjajan način kako se spasiti od toga i jednostavno stopirati takve razgovore i pokušaje uvjeravanja djece zašto bi im trebala nešto kupiti.

- Naši odlasci u trgovinu bili su najgori u ovo doba godine. Moja djeca su, naravno, željela sve - rekla je i dodala da joj je nebrojeno puta prošlo kroz glavu koliko bi život bio jednostavniji da ima uljudnu, rezerviranu djecu koja ne traže stvari - rekla je.

Sada, na primjer, kada njezina kćer Emerson zatraži da joj kupi neku igračku, Kristina uzme mobitel i fotografira ju.

Once again my camera roll is FULL of pictures of Emerson with every single thing she wants for Christmas. Why...because...

Objavljuje Kristina WattsNedjelja, 17. studenoga 2019.

Kako to popravlja situaciju?

- Zaustavite se na trenutak i prokomentirajte ono što dijete pokazuje riječima: Hajde da te sa njome (igračkom) fotografiramo i pošaljemo Djedu Božićnjaku kako bi znao što želiš'. Kada Emmie tako pristupim, ona se nasmiješi, kaže 'ptičica', zamoli da vidi fotografiju pa ostavi igračku i krene dalje. Magično je. Nema suza, vrištanja... I sve na kraju zaboravi za nekoliko minuta. Stvarno, pokušajte - nastavila je ova dosjetljiva majka, a prenosi distractify.com.

“When you support a small business an ACTUAL family does a happy dance.” Yep. True. We have actual dance parties to...

Objavljuje Kristina WattsSubota, 30. studenoga 2019.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message