Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
46 komentara

Mali Šimun sletio u Zagreb: 'U izolaciji smo sljedeća 2 tjedna'

'Volimo vas sve i iz predostrožnosti vam zahvaljujemo jer ćete biti jaki još ova dva tjedna dok smo u izolaciji', poručili su Šimunovi roditelji u objavi na Facebooku, te sve zamolili da ostanu doma

Foto: Privatni album
46 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Mama opisala simptome virusa kod bebe stare sedam tjedana

Iako se činilo da će maleni Šimun (2) iz Županje zajedno s obitelji cijelu ovu krizu preživjeti na Floridi, ipak je ugledao Hrvatsku. Njegovi roditelji sretnu vijest objavili su na Facebooku.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Šimun vas sve pozdravlja, na putu smo kući! Konačno nogama na hrvatskom tlu! Sada nas čeka 2 tjedna stroge izolacije jer mi cijenimo zdravlje, mi znamo sto znaci 2 godine izolacije, izgubljeni socijalni kontakti i stotine dana ostavljene u bolnici. Ne želimo ih nikome, nikada... Volimo vas sve i iz predostrožnosti vam zahvaljujemo jer ćete biti jaki još ova dva tjedna dok smo u izolaciji. #ostanimodoma#"

Krajem kolovoza prošle godine Šimun Stojanović otputovao je na Floridu na operaciju, a humanitarna akcija 'Za Šimunov korak' senzibilizirala je javnost. Sredinom siječnja za njega je izrađena specijalna proteza koja se savija u koljenu, presvučena je karbonskim vlaknima, a s njim su tada intenzivno vježbali vrhunski terapeuti.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Vratimo Palčiće u Petrovu: Oni trebaju pomoć u obnovi odjela

POGLEDAJTE VIDEO (Igor Omrčen): #ZAJEDNO24SATA

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message