Lifestyle

Komentari 2

Mama i kćer majstorice joge: One su savladale skoro sve poze

Mama i kćer majstorice joge: One su savladale skoro sve poze

Laura Kasperzak je instruktorica joge, fitness trenerica i plesačica, a njena kćer Jayden oduvijek ju je gledala s divljenjem. Kako bi zajedno provodile vrijeme, počele su trenirati jogu iz hobija, a sada im je to strast

Joga je disciplina poznata po tome što pomaže ljudima u povezivanju uma i tijela. A u ovom konkretnom slučaju, pomogla je povezati majku i kćer. Njihova ljubav prema jogi dovela je do toga da savladaju najteže poze, ali i da ojačaju svoju vezu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Laura Kasperzak je instruktorica joge, fitness trenerica, plesačica i majka koja je svoj Instagram profil pokrenula 2012. kao svoj osobni dnevnik, objavljujući fotografije svog rada i, što je najvažnije, joge. Malo po malo, privukla je pažnju tisuća ljudi na Instagramu posebno od kad objavljuje s kćeri Jayden

Nakon što je počela viđati svoju majku kako trenira, brzo se zainteresirala za jogu i poželjela je biti dio njezine svakodnevne rutine. Počela je oponašati majčine poze, a rezultati su oduševili mnoge.

Iz radoznalosti, u dobi od 4 godine, Jayden je otkrila da voli isprobavati ono što radi njezina majka. Laura je naravno primijetila vještine i talent svoje kćeri te je shvatila da bi joga mogla biti nešto u čemu bi mogla uživati ​​sa svojom kćeri. Sve to odlučila je podijeliti sa svijetom.

Laura na Instagram često objavljuje prije i poslije fotografije, pokazujući ljudima koliko su napredovale. 

Ovaj kultni dvojac, majke i kćeri, isprobale su skoro sve poze, a moramo priznati kako im sada skoro pa sve ide od ruku. Joga, kao i svaka druga disciplina, zahtijeva predanost i ustrajnost. Međutim, za Lauru i njezinu kćer joga je strast u kojoj beskrajno uživaju.

Počele su vježbati kako bi više vremena provodile jedna s drugom i kako bi ojačale svoj odnos. Laura savjetuje drugim mamama da je tajna u bliskosti s kćeri ne forsirati ih na ništa nego pronaći aktivnost u kojoj će uživati i zabavljati se.

Ono što je počelo kao hobi sada je njihova strast.

Od prakticiranja joge do plesa, Jayden sudjeluje i trenira za razna nacionalna plesna natjecanja i, naravno, majka joj je uvijek podrška, piše Brightside.

Najčitaniji članci