Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
68 komentara

Mama i kći su rodile u 16-oj, pa je mama s 32 postala baka

I mama i kćer kažu da im je drago što su tako rano dobile djecu, a Stephanie dodaje da je jedan od razloga zašto je to dobrošto će 'sjediti na plaži i ispijati Pina Coladu' kad njezi vršnjaci tek postanu roditelji

Foto: Instagram
68 komentara

Phillipa Nairn (38) je svoju kćerku Stephanie rodila sa samo 16 godina - a u istoj je dobi, sa 16 godina kasnije, i ona dobila dijete - pa je sa samo 32 godine Stephanie već postala baka. 

Osim što je jedna od rijetkih baka koje nisu napunile ni 40., Phillipa poprilično mladoliko izgleda i brine o sebi, pa nije čudno što joj mnogi ne vjeruju da ima dvoje unučadi - prvo je unuče, Caidena, njena kćerka Stephanie rodila prije šest godina, a prije tri godine postala je baka i djevojčici Layli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Steph Nairn (@stephs_crazy_world)

A kad ona svoje unuke izvede u park, svi misle da su joj djeca.  

I mama i kćer kažu da im je drago što su tako rano dobile djecu, a Stephanie dodaje da je jedan od razloga zašto je dobro biti mlada mama i to što će ona moći 'sjediti na plaži i ispijati Pina Coladu' kad većina njezinih vršnjaka tek postanu roditelji i navikavaju se na obaveze.

ODMAH RASPRODANO Gwyneth za 500 kuna prodaje svijeću s mirisom njene vagine
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Steph Nairn (@stephs_crazy_world)

- Mama i ja često skupa izlazimo i imamo puno toga zajedničkog - rekla je 22-godišnja Stephanie za Daily Mail, a dodaje i kako će njoj mama 'biti uz nju duže nego mnogima, jer većina mladih u njenoj dobi tek odlazi od roditelja - a njoj je s mamom sad najzabavnije.

RASPAD Zašto neki odvjetnici siječanj nazivaju 'Mjesecom razvoda'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Steph Nairn (@stephs_crazy_world)

- Moja mama uživa biti baka, a moj je sin više vremena s njom nego sa mnom, jako su povezani - ispričala je Stephanie, koja nije bila u stabilnoj vezi kad je ostala u drugom stanju, pa sada želi 'razbiti stigmu koja se često veže uz mlade majke.

Mlada mama inače na Instagram @stephs_crazy_world objavljuje lifestyle tekstove i priče o  problemima majčinstva i ženskom zdravlju.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message