Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Mama iz Indiane rodila blizance - ali u različitim desetljećima

Neko vrijeme smo znali da će se ona roditi prije jer je bila u takvom položaju, rekla je mama Gilliam za svoju novorođenu kćerkicu, dok je sinu, kaže, 'kao i svim dečkima trebalo malo više vremena'

Foto: Dreamstime
17 komentara

Dawn Gilliam iz Indiane je 1. siječnja 2020. rodila kćer Joslyn i sina Jaxona, a blizanci su rođeni u dva različita desetljeća.

POGLEDAJTE VIDEO:


Iako se zapravo nisu trebali prije 19. veljače, Gilliam je prvo od njih dvoje, kćerku Joslyn, rodila u novogodišnjoj noći u 23:37 h pa je curica ujedno bila i posljednja beba u toj bolnici rođena u 2019. godini. Trideset minuta kasnije, rođen je njen brat Jaxon, u 00:07 h - a on je bio prvo dijete u bolnici u Indiani rođeno u 2020-oj godini.

- Neko vrijeme smo znali da će se ona prije roditi jer je bila u takvom položaju - rekla je Gilliam za svoju novorođenu kćerkicu, dok je sinu, kaže, 'kao i svim dečkima trebalo malo više vremena'.

VRIJEDNE LEKCIJE Veza mame i kćeri: Evo što sve djevojke najbolje uče od mame

Otac blizanaca Jason Tello ispričao je kako su on i supruga ranije komentirali kako bi bilo sjajno da se blizanci rode na različite datume, ali da nikako nisu računali da će im se djeca roditi u različitim godinama, odnosno desetljećima..

Gilliam, koja ima još i dječake Gabriela (5) i Jamesa (10) kaže da njena novorođena djeca već imaju različite osobnosti, pa se kćerkica po njoj bolje zbližila s tatom.

Ok Facebook I have had a lot of friends of mine tell me hey the babies have made it to this or that’s state. So just...

Objavljuje Dawn Raymer GilliamPonedjeljak, 6. siječnja 2020.

Ne želi mi uopće primiti prst, a suprugov stalno drži - kad otvori oči samo njega traži pogledom, a mirna je tek kad ga ugleda -ispričala je mama, koja kaže i da je Jaxon "totalna suprotnost sestrici i pravi "mamin sin".

Prema portalu MSN, oboje su zdravi, ali će još neko vrijeme ostati u bolnici jer su još premaleni i hrane se preko cjevčice.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message