Obavijesti

Lifestyle

Komentari 58

'Mama je imala aferu s mojim mužem, čak ga je i tetovirala'

'Mama je imala aferu s mojim mužem, čak ga je i tetovirala'

Amerikanka Kat na društvenim mrežama otkriva kako je saznala da je njezina majka imala aferu s njezinim mužem, a priča je pratitelje toliko zapanjila da su joj poručili da bi ju trebala pretvoriti u TV seriju

VIDEO

Moja mama je imala aferu s mojim mužem i čak mu je odala počast. Prilično je uobičajeno tetovirati nešto u spomen nekoga koga volite kada ste u braku ili vezi. Ali jedna je žena otišla korak dalje, tetovirajući se u spomen muškarcu s kojim je spavala, a koji je slučajno bio muž njezine kćeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prevara 00:59

Kat, iz Idaha u SAD-u, na društvenim mrežama objašnjava šokantnu priču, a pratitelji čak kažu da je toliko nevjerojatna da bi je Netflix trebao pretvoriti u TV seriju.

Djevojka sumnja da je njezin brat prije nje znao za majčinu aferu i da joj nije rekao. 

- Dakle, zapravo nisam razgovarala s bratom otkad sam saznala za aferu supruga i majke - priča Kat.

Privatna istražiteljica: Ključni znakovi da vas partner vara
Privatna istražiteljica: Ključni znakovi da vas partner vara

Brat se neočekivano pojavio u njezinoj kući, tri ili četiri tjedna prije nego što je saznala za majčinu aferu, kako bi njihovoj mami, koja je uvijek kod nje, pokazao novu tetovažu, donosi The Sun.

- I sada kada znam više informacija, cijela ta situacija bila je apsurdna. Na kraju sam saznala da je na dan kada se moj brat tetovirao i pokazao mojoj mami tetovažu, isti dan, u isto vrijeme, na istom mjestu, moja majka tetovirala mog muža. Bili su ustvari zajedno. Dakle, moja mama je već znala za tetovažu koju je on došao pokazati joj. Kako to ima smisla? - priča djevojka.

@katenacious Replying to @delilahxsunnyy why do you think my brother would have pretended to show our mother his tattoo as if she didn't know about it? My brother hasn't spoken to me since before I found about our mom sleeping with my husband; THE STORY #affair #cheater #cheaters #brother #bro #littlebrother #brothersister #nocontact #trauma ♬ original sound - KATenacious

Komentatori su se složili da je Kat izgleda bila u pravu kada je riječ o tome da je njezin brat znao za aferu prije nje.

- Znao je za ono što tvoja majka radi i nije ga bilo briga - komentiraju.

- Znači mama i brat su ti se rugali u tvojoj kući - podijelili su mišljenje.

'Zaručnik me ne želi oženiti jer sam ga prevarila s umjetnom inteligencijom. Počeo je plakati'
'Zaručnik me ne želi oženiti jer sam ga prevarila s umjetnom inteligencijom. Počeo je plakati'

- Dakle, on je znao da je ona imala aferu s tvojim mužem, najmanje 4 tjedna prije nego što si ti znala - piše.

Kat, koja s bivšim dijeli kćeri blizanke, otkriva da je za aferu saznala u veljači 2022. Nazvala je svog supruga, koji radi kao dostavljač hrane, u 21:30 jedne večeri da sazna kada će se vratiti kući nakon posla. Primijetila je da je njegov automobil na drugom mjestu, od onog u kojem je tvrdio da radi kada je razgovarala s njim, i odjednom je čula ženski glas.

Počela je ispitivati supruga s kim je, ali je on poklopio slušalicu. Kako je već sumnjala u odnos majke i muža jer je njezina mama provodila jako puno vremena u njezinoj kući, Kat je imala osjećaj da su zajedno. I to se potvrdilo kada je nazvala sestru da vidi je li njihova mama kod kuće. Tada saznaje da je njezin suprug ranije te noći svratio po njihovu mamu, ali je molio sestru da ništa ne govori. Nakon što je otkrila istinu, odmah je s djecom napustila dom.

Afera je bila kratkog vijeka. Majka se nakon svega vratila Katinom tati, ali Katin odnos s vlastitim mužem bio je nepopravljiv.

- Molim te, reci mi da ne razgovaraš s mamom - pisali su Kat.

- Nisam skoro 2 godine! - odgovorila im je.

Pitali su je i kakve su njezine emocije nakon što su joj se muž i majka spetljali, jer im se čini kao da joj to ne smeta.

- Prošlo je skoro 2 godine otkako se sve ovo dogodilo pa sam imala vremena da se oporavim - odgovorila je Kat i dodala kako je odlučila ne plakati pred kamerom.

- Moja mama je spavala s mojim dečkom kad sam bila u srednjoj školi - podijelili su komentatori svoja iskustva.

- Žao mi je što ti se ovo dogodilo curice, neke mame su loše - tješili su djevojku.

Top 10 'najzločestijih' zanimanja u kojima bude najviše preljuba
Top 10 'najzločestijih' zanimanja u kojima bude najviše preljuba
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću
Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...