Dopustila sam suprugu da bude s mojom prijateljicom: Mislim da je to bilo ispravno, evo zašto | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 190

Dopustila sam suprugu da bude s mojom prijateljicom: Mislim da je to bilo ispravno, evo zašto

Dopustila sam suprugu da bude s mojom prijateljicom: Mislim da je to bilo ispravno, evo zašto
7

Privlačnost između Sare i Jasona bila je očita, i sve dok su svi bili iskreni i pridržavali se pravila, zaključila je da je bolje dopustiti mu da pokuša nešto ludo u punom razotkrivanju, a ne kasnije u tajnosti

VIDEO

Što se dogodilo kada je dopustila mužu da ima djevojku? Njezin suprug Jason našao se u vezi s jednom od njezinih prijateljica, Sarom. Uvijek su se dobro slagali od trenutka kada su se prvi put upoznali, ponekad čak i bolje nego njih dvije. To nikada nije bila afera jer je znala za sve, pa ga je čak i poticala da nastavi tu vezu koja je bila više od običnog prijateljstva, ispovijest je jedne supruge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Otkrili zašto se i dalje seksaju s bivšima: 'Ona je puno bolja u seksu od moje sadašnje žene...' 01:27

 

Privlačnost između Sarah i Jasona bila je očita, i sve dok su svi bili iskreni i pridržavali se pravila, zaključila je da je bolje dopustiti mu da pokuša nešto ludo, u punom razotkrivanju, a ne kasnije u tajnosti. Pola puta to je bila apsolutna katastrofa za nju; drugu polovicu vremena provela je čekajući sljedeću katastrofu.

Postaviti pravila za vašeg muža kako bi on izlazio s jednom od vaših prijateljica je gotovo nemoguće! Ipak, s vremena na vrijeme bilo bi nevjerojatnih trenutaka u kojima bi Jasona vidjela na potpuno drugačiji način. Shvatila je koliku sreću ima što mu nije samo djevojka, već i žena. Sada kada je prošlo neko vrijeme i kada je njezina prijateljica Sarah postala žena nekog drugog, mogla se osvrnuti na lekcije koje je naučila iz šest emocionalno nabijenih mjeseci koje su proveli njezin suprug i prijateljica zajedno. Zapravo je, kako kaže, zahvalna što je Sarah ušla u njihove živote i sve zabrljala, tako da su Jason i ona mogli početi ispočetka i popraviti ono što prije nije radilo, prenosi Your Tango.

 

Evo što ju je naučilo to što je dopustila mužu da ima curu:

1. Toliko je zaglavila u ulozi supruge da je zaboravila kako biti dobra cura

Jednog jutra njih dvoje su se zezali po kuhinji i pripremali doručak. Dok ih je gledala, shvatila je da je negdje u zadnjih 20 godina zaboravila kako biti djevojka. Toliko se marljivo upustila u svoju ulogu supruge, majke, kuharice, organizatorice i pomoćnice da je zaboravila kako je to biti uzbuđena što ga vidi kad god bi ušao u sobu. Sedamnaest godina braka i još uvijek dobije leptiriće kada čuje na kraju dana kako se njegov ključ okreće u vratima, ali iz nekog razloga nije reagirala na to. Umjesto da ostane u kolotečini rutine, slijedila je Sarin primjer i počela tretirati svog muža više kao svog dečka. Bilo joj je zabavno ponovno se zaljubiti u njega.

2. Seks nije toliko ispunjen s nekim koga ne volite

Nakon što su Jason i Sarah prvi put spavali zajedno, njezin um je pretjerao razmišljajući o tome koliko je ona mlađa; koliko mora biti zabavnija; koliko manje moraju visjeti njezine sise i kako više nikada neće htjeti spavati s njom. Ispostavilo se da je bilo sasvim suprotno. Ona i suprug uvijek su cijenili seks kao nevjerojatno važan dio njihove veze, a bio je čest i odličan u posljednjih nekoliko godina jer su konačno naučili kako razgovarati o tome. Znaju se ljubiti, milovati, maziti i 'čitati' jedno drugo. Njegovo vrijeme provedeno sa Sarom, iako novo i uzbudljivo, bilo mu je nepoznato i u konačnici nije bilo toliko ispunjeno kao seks s njom.

3. Postoji konačna utjeha u isprobavanju novih stvari

Sarah je voljela raditi stvari u kojima ona nije posebno uživala. Voljela je čudne filmove, živu glazbu, začinjenu hranu i uvijek je bila spremna izbaciti Jasona iz njegove zone udobnosti. Natjerala ga je da ode na ples salse, naučila ga je voljeti vino i čak ga je uvjerila da se malo elegantnije odijeva. Jason se opustio dok je bio sa Sarom, i to mu je pomoglo da se opusti i da mu bude ugodnije isprobavati nove stvari s njom.

Ako ga ples salse nije ubio, sigurno neće ni nekoliko satova plesa sa ženom. Također je Sarah bila sposobna i voljna učiniti nekoliko seksualnih stvari koje ona nije mogla ili nije htjela učiniti. Osjećala se oslobođenom velike krivnje kada je Jason mogao iskusiti stvari koje je do tada samo vidio ili čuo u pornografiji.

4. Brak ima potencijal da bude nešto lijepo

Sarah je bila prelijepa. Bila je tip djevojke za koju dečki pišu pjesme, a djevojke o njima tračaju. Njezin popis potencijalnih udvarača bio je dug, ali umjesto da nastavi vezu s jednim od njih, odlučila je provoditi vrijeme s njezinim mužem. Ne samo da je ovo učinilo nevjerojatne stvari za Jasonovo samopouzdanje, već je prekinulo Sarin krug 'loših' momaka. Svidjelo joj se kako se sigurno i ugodno osjeća s Jasonom. Dok je svjedočila njihovom braku i svakodnevnom životu, to joj je pokazalo što brak može biti i koje osobine muškarca treba uzeti u obzir u dugotrajnoj vezi.

5. Iskušavanje nečeg novog čini da cijenite ono što imate

Imati Sarah u blizini ponekad joj je bilo jako teško. Često se osjećala ignorirano i zanemareno, iako se Jason zakleo da nikad nije bio zaljubljeniji u nju kao nakon vremena provedenog s njezinom prijateljicom. Sarah je bila divlja avantura, ali žena je kod kuće. Pričao bi o tome kako je biti s njom tamo gdje mu je i mjesto, a nije mogao ni zamisliti da je ostavi ili završi s nekim drugim.

Kad mu ne bi vjerovala, usporedio ju je s pizzom jer Jasonova omiljena hrana na cijelom svijetu je pizza. Mogao ju je jesti za svaki obrok, svaki dan, i nikad mu nije i ne bi dosadila. Dok Jason jede etiopsku hranu, ne voli pizzu ništa manje. Etiopska hrana neće zamijeniti njegovu doživotnu ljubav prema pizzi; to jednostavno znači da je isprobavanje nečeg novog učinilo da još više cijeni ono što je volio.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 190

VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Djevice će uploviti u novu vezu, a Bikovi pokrenuti privatan posao
od 16. do 22. lipnja

Veliki tjedni horoskop: Djevice će uploviti u novu vezu, a Bikovi pokrenuti privatan posao

Od 18.6. Ribe će intenzivno izlaziti i družiti se s prijateljima te u takvom ozračju sresti zanimljivu osobu. Nadomak su flertu koji će se brzo pretvoriti u zavođenje, strast i ljubav
Idemo kvizaši! Pokažite koliko znate u novom nedjeljnom kvizu
25 PITANJA

Idemo kvizaši! Pokažite koliko znate u novom nedjeljnom kvizu

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...