Lifestyle

Komentari 4

Mama napravila motivacijsku kutiju: Želim da pomažu u kući

Mama napravila motivacijsku kutiju: Želim da pomažu u kući

Ova mama je osmislila nagradne kutije s nadom da će motivirati djecu za pomoć oko kuće. Nagrade u kutiji su uključivale poneke igračke i bonove s kojima bi djeca mogla ostajati duže budna

Natalie Swain podijelila je svoju nagradnu kutiju u Facebook grupi 'Family Lockdown tips & ideas' koja uključuje nagrade kao što su ostajanje do kasno za njezinu osmogodišnjakinju i dvanaestogodišnjakinju ako su dovršile svoje zadatke ili ako se nisu svađale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Inspiraciju za nagradnu kutiju dobila je od osobe koja je takvu ideju isto postavila u Facebook grupi.

Nagrade su kombinacija igračaka i bonova, uključujući mogućnost da djeca ostaju malo kasnije budna od vremena kada su trebali ići spavati. Tu mogućnost im je dala zato jer su njezina djeca to željela. Osim toga, nagradna kutija imala je nivoe kao što su srebrni, zlatni i brončani, ovisno koliko dobro su djeca izvršila zadatke.

- Ovu sam ideju preuzela iz posta u ovoj grupi. Moja djeca imaju 8 i 12 godina i pomogla su mi u odabiru nagrada. Uključila sam vam nekoliko primjera onoga što je u kutiji, a neke nagrade su morali biti bonovi jer moja djeca žele ostati kasnije budna.
Zaista se nadam da će im to pomoći u motivaciji. Hvala na ideji - napisala je uz objavu.

Drugi su roditelji bili impresionirani ovom idejom, a neki od komentara su bili: 'Sviđa mi se. Izvrsna ideja za malu djecu', 'To sam učinio sa svojim djetetom. Moja petogodišnjakinja je oduševljena', piše The Sun.

Najčitaniji članci