Lifestyle

Komentari 4

Mama pokazala trik kojim je 'popravila' neujednačene grudi

Mama pokazala trik kojim je 'popravila' neujednačene grudi

Dojeći, mama je ostala s jednom dojkom većom od druge, ali ne dopušta da je izgled grudi spriječi da nosi uske majice pa zato uzima voće i ubacuje ga u grudnjak

Mama koja doji, Bobbi Althoff došla je na ideju kako 'uravnotežiti' svoje nejednake grudi voćem, a nudi i savjet za sve dojilje.

POGLEDAJTE VIDEO.

Bobbi, sada šest tjedana nakon poroda, ujednačila je svoje neravne grudi ispod majice avokadom, primijetivši promjenu u svom tijelu kada je počela dojiti kćerkicu.

Dojeći, mama je ostala s jednom dojkom većom od druge. Umjesto da ispumpa mlijeko i spremi ga u hladnjak, Bobbi ima ideju za kratkoročno rješenje.

- Spremam se obaviti nekoliko obaveza danas, ali odbijam dopustiti da me izgled grudi spriječi da nosim uske majice bez rukava. Danas ću uzeti avokado i staviti ga u grudnjak, kako bi mi dojke izgledale ravnomjerno - objasnila je.

- Samo se nadam da mi avokado neće ispasti dok budem hodala - našalila se.

Njezin je video postao popularan, a vidjevši ga, neke buduće mame izrazile su svoju zabrinutost.

- Trudna sam 17 tjedana i nisam spremna za ovo - napisala je jedna.

- Trenutno sam u istoj situaciji. Moja desna strana je u redu, ali lijeva popušta - požalila se druga.

Bobbi savjetuje promjenu strane tijekom dojenja koja bi trebala riješiti problem neujednačenih grudi, objašnjavajući kako upravo to ona nije radila pa su ovakve grudi rezultat toga.