Obavijesti

Lifestyle

Komentari 48

Mami (23) preko Zooma rekli da ima još šest mjeseci života, a pregledi joj otkazani radi virusa

Mami (23) preko Zooma rekli da ima još šest mjeseci života, a pregledi joj otkazani radi virusa

Kimberley Eccles (23) je prvo mislila da se radi o čiru na ustima, ali kako je izrast na obrazu postajao sve veći, naručila se za preglede, koji su na kraju otkazani zbog pandemije korona virusa

VIDEO

Kimberley iz Leylanda u Lancashiru je provela šest mjeseci u bolovima dok joj je tumor rastao na lijevom obrazu, što je kulminiralo kada se srušila na poslu. Tada je hitno prebačena u bolnicu. Liječnici su joj preko Zooma rekli da se radi o raku i da joj je preostalo samo šest mjeseci života.

Dijagnosticiran joj je rabdomiosarkom, rijetka bolest tkiva koja se javlja u samo 1% odrasle populacije.

- Dobila sam jedan posto šanse za preživljavanje i rekli su mi da imam još šest mjeseci života. Bila sam s kćeri kada sam se javila na taj video poziv. Bila sam toliko šokirana da nisam mogla progovoriti - rekla je Kimberley.

POGLEDAJTE VIDEO (savjeti za jak imunitet):

Pokretanje videa...

01:35

Liječnici su joj rekli kako bi trebala 'stvoriti uspomene' sa svojom sedmogodišnjom kćeri Mayom i partnerom Darrenom Aldredom (24) i ostvariti listu svojih želja jer joj je preostalo malo vremena.

Ali, Kimberley ne namjerava odustati i skuplja novac za Ameriku gdje bi potražila drugi tretman.

- Ne mogu to tek tako prihvatiti. Želim gledati kako moja kćer odrasta, kako se udaje za muškarca iz svojih snova i kako živi sretan život - dodala je.

Ona je isprva mislila da pati od čira na ustima nakon što je primijetila mali izrast na obrazu u lipnju prošle godine. No, kad je izrast narastao, rezervirala se za konzultacije, biopsiju i magnetnu rezonancu. Ali, njezini pregledi su se poklopili s početkom pandemije i 'lockdowna' pa su na kraju otkazani.

Provela je šest mjeseci u agoniji dok nije završila u bolnici.

- Bila sam normalna tipična mama, radila sam puno radno vrijeme kao njegovateljica, brinula se o obiteljskom životu kod kuće i odjednom se sve promijenilo - prisjeća se.

Kimberley bi trebala ubrzo ići na  operaciju uklanjanja tumora na obrazu. Nakon što se oporavi, nada se putovanju u Ameriku na tretmane koji nisu dostupni u Velikoj Britaniji.

- Bit će mi uklonjen cijeli obraz, zajedno s kostima koje će zamijeniti kostima i tkivima s moje noge. Moje lice će ostati paralizirano. Kirurg nam je vrlo jasno dao do znanja da nam ne može i neće dati niti 1% šanse da ovo stvarno uspije, ali je dodao da je to najbolje što mogu učiniti - ispričala je.

It was printed too ❤️

Objavljuje Kim FletcherČetvrtak, 26. studenoga 2020.

Nakon što se oporavi, nada se putovanju u Ameriku na tretmane koji nisu dostupni u Velikoj Britaniji, piše Daily Mail.

Kim prikuplja sredstva za tretmane u Americi i na GoFundMe stranici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti