Obavijesti

Lifestyle

Komentari 23

Maneken "ubio" pistu maršom: 'Ne mogu ga prestati gledati'

Maneken "ubio" pistu maršom: 'Ne mogu ga prestati gledati'
1

Model Leon Dame (20) izlaskom na pistu zatvorio je predstavljanje proljetne kolekcije kuće Maison Margiela na pariškom modnom tjednu i svojom osebujnom pojavom izazvao veliku pažnju

VIDEO

Lady Gaga davne 2008. godine osvojila je publiku pjevajući: 'Walk, walk, fashion baby' u pjesmi 'Bad romance', a Leon Dame, muški model, koji je zatvarao reviju Maisona Margiele na pariškom Fashion Weeku za proljeće 2020., to je izgleda doslovno shvatio. 

Toliko se uživio da su novinari doslovno napisali kako je 'ubio' pistu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leon Dame (@leondame) on

Leon (20) se prošetao pistom kao nitko do tada, uz snažno prebacivanje jedne noge pred drugu, gazeći pistu kao da stupa, dok je istodobno klizio kao da je na ledu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njegov hod, u kombinaciji s gornjim dijelom koji podsjeća na mornarsku odoru, opasan remenom, bijelim kratkim hlačicama te čizmama do koljena i kadetskom kapom na glavi, osvojio je internet vrlo brzo. Na jednoj od snimaka njegovog hoda čini se i da je izmamio osmijeh glavne urednice časopisa Voque Anne Wuntour, kad je prošao pored nje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leon Dame (@leondame) on

Mnogi su pohvalili mladog modela njemačkog porijekla koji se dosad pojavio u kampanji Jil Sander, Fay i kolekciji rublja Solid Homme, zato što je svaki puta jedinstven u šetnji pistom. 

Maison Margiela Spring/Summer 2020 women

Glumica i zvijezda 'Pravih kućanica s Beverly Hillsa' Lisa Rinna opisala je Leona kao svoju spiritualnu životinju, dok ga modna dizajnerica i pjevačica Rihanna prati na Instagramu. 

- Ovaj video i ova šetnja pistom glavna su vijest s revije, napisao je jedan od Leonovih fanova na njegovoj stranici nakon što je model objavio video. 

NY Fashion Week slavi obline, starost, dojenje, selo i razlike
NY Fashion Week slavi obline, starost, dojenje, selo i razlike

- Simpatični Leon, dodao je drugi, dok je make up majstorica i ikona Pat McGrath, koja je odradila šminku za reviju, u komentar stavila emotikone s efektom plamena, prenosi HuffPost

No, možda najveće pohvale dobio je od Tima Blanksa, urednika modnog portala The Bussines of Fashion: 

- Izlaziš kao mladić, ali vrati se kao zvijezda - napisao je na Instagramu, citirajući repliku iz filma '42. ulica'. Dodao je da je Leon Dame 'ubio' mačjim hodom. 

Mnogi su napisali "još uvijek gledam", opisujući kako ga ne mogu prestati gledati budući da se videa na instagramu vrte neprestano dok ne odscrolatte dalje ili ga ne pauzirate. 

- Pretpostavljam da je istina ono što kažu: Nema ništa bolje od 'dame' - zaključio je Blanks.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: 

Pokretanje videa...

10:33

 

  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje