Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Marija otkriva: Najluđe što sam napravila zbog ljubavi je udaja

Marija otkriva: Najluđe što sam napravila zbog ljubavi je udaja
4

Poznata pjevačica Marija Husar Rimac najvećim iznenađenjem u životu smatra svog supruga. U početku je imala pogrešnu sliku o njemu, ali on ju je razuvjerio

VIDEO

Tradicionalno već četvrtu godinu za redom pjevačica Marija Husar Rimac (38) Dan zaljubljenih slavi sa svojom publikom, prijateljima i ljubiteljima glazbe. Upravo je ljubav ono što je najviše čini sretnom i potpunom, a najluđe što je napravila zbog ljubavi je, kaže u šali - udaja. 

- Volim Valentinovo zbog svojih koncerata koji su zbilja jedinstveni i posebni u svojoj koncepciji. Napravili smo show gdje smo spojili glazbu, gastronomiju i elemente stand-up komedije. Slavimo Valentinovo na nekonvencionalan način ‘entertaiment, love and good feeling’. Cilj nam je da na taj dan, kada su svi orijentirani na parove, napravimo zabavu i za one koji su sami i da dođu  i oni proslaviti Dan zaljubljenih. Svake godine je posebno i drukčije od tematike koncerta do gostiju. Ove godine su tematika musical songovi, a takvi će mi biti i gosti - pojasnila je. Ljubav ja za nju, ističe smisao života. 

Danas sam istinski sretna i ispunjena žena i ne osvrćem se za prošlošću, sve dobro i loše što se dogodilo danas je moje životno iskustvo i bogatstvo. Imam lijep brak u kojem sam voljena, odatle moj sjaj u očima i osmijeh na licu... 

- Ljubav čovjeka ne čini ravnodušnim, daje mu kreativnost i tjera prema novim ciljevima i uzbuđenjima. Kad ti se poklopi da nađeš osobu s kojom radost života možeš podijeliti, shvatiš da ne postoji nešto više od ljubavi, da je to nezamjenjiv osjećaj - tvrdi Marija. Odrasla je u ljubavi svojih roditelja, danas njegujući tradicionalne vrijednosti koje su joj usadili - vjeru, humanost, dobrotu, poštenje, oprost. 

- Odavno sam naučila da je upravo oprost formula za ljepši i neusporedivo kvalitetniji život. To nije nimalo lako i na tome čovjek treba svakodnevno raditi jer kroz život se nakupi svega, a najviše gorčine. I ja sam to prošla nesvjesno noseći sve te emocije, sve do jednog dana dok nisam upoznala vrlo zanimljivu osobu koja me upitala jesam li oprostila. Bila sam zbunjena i pitala kome, a on je rekao - pa sebi. Tad sam prvi puta čula da moram sebi oprostiti, a imam toliku listu onih koji mi se osobno moraju ispričati ha, ha... Bio je to obratni  proces praštanja, onih koji trebaju praštati i kome se treba praštati. Krenula sam od sebe i tako naučila lakše razumjeti druge. Danas mogu reći da sam svima pa i samoj sebi sve oprostila i “moj život se potpuno promijenio“ - ponosno ističe. Trenutačno se sprema za predstavljanje novog singla i za rad kao umjetnički ravnatelj na festivalu moderne duhovne glazbe u Vukovaru, Bonofest. Osim pjevanja ima još jednu strast - glumu. 

 -  Već dulje  me zanima glumački svijet. Ovog sam ljeta glumila u dječjoj predstavi ‘Sedmi kontinent’ na otvorenju Šibenskog dječjeg festivala u režiji Petre Radin i Leona Lučeva. Jako sam sretna i počašćena što sam bila u ekipi vrhunskih glumaca s Draženom Šivakom, Ninom Violić, Leonom Lučevim, Mariom Kovačem, Mate Gulinom, Orijanom Kunčić, Jakovom Bilićem, Frankom Klarić - govori Marija. Na pitanje hoće li nastaviti s glumom otkriva samo da bi joj to bila velika želja. Svestrana Marija kao djevojčica je maštala o tome da jednog dana postane pjevačica i danas živi svoj san.

Htjela bi imati ove osjećaje života i punine koje sada živim i da mi je kuća puna djece, o svojoj budućnosti

Vjeruje da je donosila dobre odluke kad je riječ o karijeri, ali i privatnom životu.

- Kad je riječ o karijeri,  neke stvari ponekad ne vidim ali generalno ne žalim ni za čim. Što se tiče privatnog dijela života, vjerujem da sam donijela dobre odluke - kaže. Kao tinejdžerica je prolazila različite faze. 

- Srž je uvijek bila ista, a to je da sam bila šminkerica. Jako sam se voljela šminkati i nije mi bio problem provesti sate i sate pred ogledalom dok make-up ne bude savršen ili izbaciti sve iz ormara dok ne nađem savršenu odjevnu kombinaciju. Možete li samo zamisliti na što je moja soba nalikovala -  kaže kroz smijeh. I danas voli modu i prati sve što se događa na sceni, a kao ikonu stila ističe Coco Chanel. 

- Najbolje se osjećam u haljinama od dnevnih do večernjih varijanti - otkrila je. S dvije godine mlađom sestrom Ivanom Husar-Mlinac jako je povezana. Za svoje nećake, Ivanine sinove Andreja Jonu i Tomu također je jako vezana.

- Ljubav prema njima je bezuvjetna i stvarno uživam u njihovu odrastanju i novim forama s kojima dolaze svaki dan. Uvijek nam je zabavno, a najviše volimo zajedno gledati crtiće i jesti kokice. Imam dva najljepša i najslađa nećaka na cijelom svijetu - ponosno kaže. Na pitanje u kojem bi razdoblju iz prošlosti najradije živjela kaže da bi uvijek izabrala sadašnje vrijeme.

- Volim svoj život sada. Svoju prošlost iznimno volim i cijenim i sve ono i dobro i loše iz te prošlosti je moje neizmjerno životno bogatstvo iz kojeg crpim samo najbolje. Danas sam mnogo pametnija, mudrija, realizirana na mnogim poljima o kojima sam prije samo sanjala, i to me čini sretnom. Prošlost je prošla i neka bude prošlost, a ja najbolje znam na kojim temeljima gradim svoje danas i svoje sutra - kaže. Za 10 godina vidi svoj život, kao i svih ljudi - kvalitetnijim i sretnijim. Voljela bih da Zemlja bude mnogo ljepše mjesto za život svim ljudima bez ratova, gladi, nezaposlenosti i nepravde. To su moji dječji snovi ili snovi većine. Voljela bi imati ove osjećaje života i punine koje sada živim i da mi je kuća puna djece - pojasnila je. Od kućanskih poslova najmrskije joj je peglanje. U kuhinji s druge strane istinski uživa.

- Najbolje pripremam juhe od povrća, a moj specijalitet je fish paprikaš - otkrila je. U njezinim specijalitetima najviše uživaju prijatelji, sestra i suprug Vjeko koji su joj najveća podrška u životu. Suprug ju je osvojio svojom samozatajnošću. Ljubav prema njemu i kvalitetan odnos koji grade zaslužni su za njezin fizički “procvat”, sjaj u očima i osmijeh koji nikada ne skida s lica.

- Vjeko je jedno od najvećih iznenađenja u mom životu. U početku sam imala skroz pogrešnu sliku o njemu i zato je šok bio još veći kada sam ga bolje upoznala i shvatila da je on ‘taj’ koga sam cijelo vrijeme tražila - govori. Od kvaliteta kod muškarca najviše cijeni stabilnost, samopouzdanje i pozitivan stav, a na pitanje o monotoniji u braku spremno odgovara kako njezin suprug i ona ne znaju što je to bračna monotonija. Isto tako ne zna zašto se mnoge žene opterećuju godinama. Na pitanje jesu li joj 30-te najbolje godine, kaže da ih naziva godinama svog preobraženja.

- To su godine kada sve nekako počne sjedati na pravo mjesto iskustvo, znanje, svijest o životu, poslu i samoj sebi, no imam osjećaj da ću tek u 40-tima biti najzadovoljnija u svojoj koži - ističe. Otkrila je tajnu svog dobrog izgleda i linije koju je istesala. Prehrana joj je kaže - slaba točka.

- Jako mi je teško hrani reći ne jer sam veliki gurman i uživam u hrani. Preko tjedna pokušavam paziti na to što jedem, izbjegavam slatko, ugljikohidrate, pekarnice i brzu hranu, ali si zato preko vikenda dam oduška. Volim ljutu i začinjenu hranu, povrće, morske plodove i juhe. Liniju održavam treningom, pazim na prehranu. Najviše je može rastužiti gubitak bliske osobe, a posebno je veseli što osim obitelji ima i predivne prijatelje.

- Dosta njih živi i izvan Hrvatske. To su prijatelji iz djetinjstva, škole iz mladosti-ludosti i iz zrelije dobi što je jedan vrlo širok spektar prijatelja - kaže.  Najbolje se opušta u svome domu. 

- Volim svoj mir. Volim odmarati se čitajući knjige ili jednostavno ne radeći ništa – priznala je.

Ivana i ja se oduvijek najbolje razumijemo 

Moja sestra je moj najbolji prijatelj, moj oslonac, moja radost i smijeh. Nas dvije kao da smo blizanke! U isto vrijeme izgovaramo iste riječi. Ima dana kada dolazimo na sastanke identično odjevene, kroz smijeh će Marija. 

O suprugu je u početku imala pogrešnu sliku 

Vjeko je jedno od najljepših iznenađenja u mom životu. Moj prvi dojam o njemu je bio posve pogrešan, zato je šok bio još veći kad sam ga uistinu upoznala. 

Sretnija sam otkad znam - praštati!  

Kroz život se nakupi svega, a najviše gorčine. I ja sam to prošla nesvjesno noseći sve te emocije sve do jednog dana dok nisam upoznala vrlo zanimljivu osobu koja me upitala jesam li oprostila. Bila sam zbunjena i pitala kome, on je rekao - pa sebi.

Preuzeto iz tjednika SuperMile - svake srijede besplatno ekskluzivno uz 24sata!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'