Lifestyle

Komentari 18

Među mramorom i baršunom vas dočekuju sa šampanjcem...

Ovo nije mjesto na kojem ćete dobiti samo frizuru. Ovdje ćete dobiti uslugu koja uključuje vrhunske šampanjce i sireve, ugođaj kao na francuskom dvoru i tetošenje dostojno kraljice

U životu punom obveza, rasporeda i sitnica koje se moraju hitno obaviti, vrijeme za opuštanje je sve kraće i kraće, a vlasnici salona Christopher Hanna su odlučili svojim klijentima ponuditi vrhunski tretman koji uz obavezno tetošenje klijentima nudi i luksuzni izbor pića i jela.

Koncept ispijanja laganih pića tijekom boravka kod frizera nije ništa novo, ali vlasnici frizerskog salona Christopher Hanna u Sydneyu, Guy Binder i Sam Badawi, su svoju ponudu podigli na viši, puno luksuzniji, nivo, piše Daily Mail

- Kod nas možete dobiti puni paket tetošenja, a on uključuje vrhunsku frizersku obradu i piće koje birate s liste najboljih whiskeyja, vina, koktela, šampanjaca i kanapea - objašnjava suvlasnik i voditelj salona Sam Badawi.

- Iako je frizerski salon otvoren od 2006. godine, nedavno smo se preselili na novu lokaciju, u jednu od starinskih zgrada u centru Sydneya. Htjeli smo se istaknuti među svim drugim frizerskim salonima i tako smo se odlučili sve urediti kao vrhunski salon i bar te pružiti svojim klijentima vrhunsko iskustvo - objašnjava Badawi.

Šišanje i frizura koštaju oko 850,00 kn, ali s izborom šampanjaca po cijeni od početnih 600,00 kn pa do vrtoglavih 30.000,00 kn, klijenti koji vole potrošiti na ovakve užitke će sigurno ovdje imati jedinstveno iskustvo, jer im na usluzi stoje samo vrhunski brendovi hrane i pića.

Za one koji ne mogu bez kofeina u ponudi je i espresso s martinijem i porcijom kavijara, koji ovisno o vrsti, koštaju između 880,00 kn i 1.500,00 kn.

Uz fini koktel ili šampanjac klijenti mogu i s pomno sastavljene liste izabrati sitna predjela kao što su vrhunski sirevi, suhomesnate delikatese ili više vrsta pašteta

- Razmišljamo o salonu preko deset godina, počeli smo raditi na realizaciji ideje prije tri godine, a prostor smo pronašli prije dvije godine. Za uređenje smo dali sve od sebe. Sva sreća da smo vlasnici i građevinske tvrtke pa je sve išlo puno glađe nego što bi da smo imali vanjske suradnike. Za uređenje interijera smo unajmili konzultanta Mikea Collinsa i dizajnericu Mellisu Collison - prepričava Badawi.

Uredili su salon poput dvorca - na zidovima iznad kauča se nalazi baršun, u centru salona je kružni bar za čiju izradu je trebalo šest mjeseci, a pod se sastoji od mramornih i bakrenih kocki. Na zidu se nalaze mnogobrojne police s izloženim najskupljim pićima, među kojima se nalaze i ogromni šampanjci.

- Salon se nalazi u staroj zgradi s raskošnim podovima, mramornim zidovima i velikim mramornim stubištem koje je postavljeno 1969. godine. Zidne obloge su posebno naručene iz Engleske, crna željezna ogledala su ručni rad. Jednostavno smo htjeli napraviti mjesto na koje će doći ljudi koji si žele ugoditi i uživati u iskustvu - zaključuje Badawi.

 

 

 

Najčitaniji članci