Sastojci:
Za podlogu:
Za 4 vrste punjenja:
Za čokoladnu glazuru:
Postupak:
U 12 košarica za muffine rasporedite mješavinu za podlogu koja će i dalje biti mrvičasta. Utisnite svaki malo žlicom kao što je pokazano u videu. Krenite s pripremom krema. U posudu stavite kondenzirano mlijeko, jaja, sol i sve to dobro promiješajte.
Podijelite tu smjesu u četiri jednake zdjelice. U prvu stavite sok od limuna, u drugu nasjeckane jagode, u treću sljezove kolačiće, a u četvrtu Nutellu.
Svakom smjesom napunite po tri kalupa za muffine u koje ste prethodno stavili podlogu. Pecite 15 minuta na 175 stupnjeva. Ostavite da se ohlade pa uklonite košarice za muffine s njih.
Svaku pitu stavite na drveni štapić pa premažite glazurom od topljene čokolade i maslaca.
Poslažite pite na protvan na koji ste stavili masni papir pa sve ostavite u dubokom zamrzavanju šest sati.
Dobar tek!
Pogledajte u videu kako to napraviti: