Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Mislila da je trudna, test je bio pozitivan, a imala je tumor...

Četiri testa za trudnoću potvrdili su joj da je trudna. Ugledala je krv i u strahu da je pobacila, otišla na pregled. Liječnici su otkrili da u trbuhu ne nosi bebu, već kacerogenu masu

Grace Baker-Padden (23) imala je mučnine, menstruacija joj je izostajala, pa je napravila četiri testa za trudnoću prije posjeta liječniku. Svi su bili pozitivni i sretnom paru potvrdili da je trudna. Grace i otac djeteta, Joe Cowling (28) već su počeli razgovarati o imenu za dijete.

POGLEDAJTE VIDEO (Svi simptomi trudnoće:

Pokretanje videa ...

Buduća majka je počela svakodnevno povraćati, a želudac joj je počeo naticati. Mislila je da su to simptomi trudnoće. Međutim, počela je primjećivati tragove krvi i otišla je u bolnicu u strahu da je pobacila. Liječnici su je pregledali i otkrili da se u njezinom trbuhu ne krije beba, nego karcinom.

Oni su blizanci: Kćerkicu rodila u svibnju, a sina u kolovozu...
Oni su blizanci: Kćerkicu rodila u svibnju, a sina u kolovozu...

- To je bio takav šok. U jednom trenutku dam se veselila uzbudljivoj budućnosti, a u drugom beba više nije postojala i moje zdravlje je bilo ugroženo. Samo sam željela da što prije izvade tu 'užasnu masu' iz mene - rekla je.

 

Liječnici su potvrdili da je u pitanju molarna trudnoća - neoplođeno jaje je uzrokovalo porast razine hormona, što je, čini se, oponašalo simptome trudnoće.

Imala je 13 pobačaja, ali nije odustala od bebe, rodila je kćer
Imala je 13 pobačaja, ali nije odustala od bebe, rodila je kćer

Testovi su pokazali da je kancerogena masa zloćudna, pa su je liječnici uklonili, a Grace je morala ići na kemoterapiju šest mjeseci. Grace je 'čista' od prosinca, njezin dečko je počeo prikupljati novac za 'Teenage Cancer Trust'.

- Početkom 2018. godine mojoj partnerici Grace je rečeno da ima gestacijsku trofoblastičnu bolest, rijedak oblik raka. Protekle godine vidio sam koliko je snažna dok je primala niz kemoterapija, tako sam ponosan na nju... Njezino liječenje provodilo se na odjelu za tinejdžerske bolesti u bolnici Weston Park u Sheffieldu, odjelu koji prima puno sredstava iz fonda Teenage Cancer Trust - rekao je, a piše The Epoch Times.

Pokretanje videa ...